Annonce
Annonce
Lav film om dine svære spørgsmål

Lav film om dine svære spørgsmål

Synes du, at det kan være svært at tale med dine forældre om følelser, tanker og problemer? Måske ved du ikke helt, hvordan du skal fortælle dem om forskellige ting som mobning, din kæreste og så videre? Få hjælp her!

Nogle ting er altså lidt svære at tale med sine forældre om. Det er aldrig sjovt at stå alene med sine problemer, men det er bare ikke altid nemt at finde ud af, hvordan man skal fortælle sin mor eller far om dem. Måske er du bange for, at dine forældre ikke vil kunne forstå dig, eller måske synes du, at nogle emner simpelt hen bare er for pinlige at tale med dem om?

Bare rolig – der er hjælp at hente! Psykiatrifonden har nemlig lanceret et nyt online site kaldet Børnefilmskolen, hvor du helt gratis kan lave film sammen med dine forældre.
Her kan I også se videoer om, hvordan man kan spille skuespil, og hvordan man instruerer og klipper film. Så kan I samle point, og hvis I får mange point, kan det for eksempel udløse prisen ”Guldstjernen” eller prisen for ”Månedens film”.

Når I samarbejder om at skrive manuskripter og samarbejder om at spille skuespil, bliver det helt naturligt for jer at tale om karakterernes følelser, handlinger og tanker, og ofte er det faktisk lettere at tale om andres følelser og tanker end om dine egne. På den måde kan det måske blive nemmere for dig at tale med din mor eller far om de svære emner.

Link til Børnefilmskolen: http://www.bornefilmskolen.dk/

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk