Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Liam Payne har bekræftet, at han ikke længere er sammen med Sophia
Liam Payne har bekræftet, at han ikke længere er sammen med Sophia

Liam Payne har bekræftet, at han ikke længere er sammen med Sophia

Og han gjorde det på den mest hjerteskærende måde..

Liam Payne og Sophia Smith er ikke længere kærester.

Han bekræftede rimelig indirekte, at han og Sophia ikke længere var sammen, på scenen til en koncert i Newcastle, England. Inden sangen "Where Do Broken Hearts Go", som er en hurtigt rock sang med deprimerende tekst, sagde Liam det følgende:

"Dette er en 'breakup sang', og en virkelig god en faktisk - lad os synge den inden jeg bliver emotionel"

Til jer, der ikke kender sangen, så er den sunget fra en mand - der giver slip på sin kæreste - 's perspektiv, hvorefter han indser, hvilken fejl han har begået. Han kigger efter hende men finder hende ikke. Teksten lyder således: "every lonely place / every corner calling out your name / trying to find you but I just don't know / where do broken hearts go?" Han overvejer, om hun allerede har fundet en ny, og tanken sårer ham meget. Stakkels vores allesammens Liam!

Der er dog ikke kun sket dårlige ting for Liam og One Direction i denne uge. Drengene var desværre nødt til at aflyse en koncert i Belfast, hvilket er øv, men Liam har også skrevet en sang til et boyband ved navn "Hometown" i denne uge. Der er altså sket meget!

Liam tweetede selv i ugens løb, at han syntes det var rart, at musikken var der for en, når man havde brug for det. Dette er vi meget enige i, men vi synes, at det bestemt godt kan virke som om, at han meget trist i øjeblikket.

Hør sangen, 'Where Do Broken Hearts Go'?" her!

(https://www.youtube.com/watch?v=0Necz5glI4I)

Vi håber Liam kommer sig over sorgerne snart! Vi var dog ellers så vilde med Sophiam! :-( Liam, du skal bare sige til, hvis du skal trøtes! Vi er her for dig!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk