Annonce
Annonce
Liam Payne skal være far

Liam Payne skal være far

Der har længe været rygter om Liam og Cheryl...

Nu er det altså officielt. Liam Payne fra One Direction skal være far. 

Den 29. november var det tydeligt. Liam og Cheryl var til The Fayre of St James´s Church, hvor Cheryl var i en stram olivengrøn kjole. Og ganske rigtigt havde hun en lille rund bule på maven. Både Cheryl og Liam så meget glade ud, for de smilede begge stort til paparazzierne. Cheryl har dog valgt ikke at kommentere til journalister og paparazzier.

Liams søster har allerede kommenteret nyheden. Fans over hele verden er begejstrede og nysgerrige, og Liams søter, Ruth Payne, skrev kort ud på Twitter: (Oversat) "Bule eller ingen bule, offentligjordt eller ej, er fuldstændig op til min bror og Cheryl, hvilke dele af deres private liv de vælger at dele og hvornår." 

Det er dejligt at se, at Ruth, Liams søster, vælger at forsvare Liam og Cheryls beslutninger. Det viser det tætte forhold mellem Liam og Ruth. Og vi er helt enige. Selfølgelig er det op til Liam og Cheryl, hvad de vælger at dele med deres fans. Men er vi ikke alle lidt nysgerrige efter at vide, hvordan Cheryls mave ser ud tæt på? Jeg glæder mig i hvertfald personligt til at se barnet, og om det ligner Liam. 

Liam har tidligere sagt, at han synes, at navnet Taylor er super flot. Navnet er både et pige- og drengenavn. Mon barnet kommer til at hedde Taylor? 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk