Annonce
Annonce
Liam Payne slår igen!

Liam Payne slår igen!

Liam Payne er træt af at blive kaldt tyk og overvægtig. Nu slår han igen mod alle haters...

Ovenpå den seneste turné har en række "haters" sagt en masse ikke så pæne ting om Liam Payne fra One DirectionHan er både blevet kaldt for tyk og overvægtig, og nu er han ganske enkelt blevet træt af at høre på dem.

I weekenden lagde han dette billede ud på Instagram, hvor han har pustet kinderne op og lagt en pude under T-shirten. Under billedet skriver han i en sarkastisk tone: ”Jeg mener, OH MY GOD, jeg er så fed for tiden, jeg tror, jeg har brug for hjælp! Tag hurtigst muligt kagedåsen fra mig!”.

Under et andet billede viser han sin BMI og skriver, at han er træt af alt det brok, og at han vil fortælle, hvad medierne gør mod folk hver dag. ”Er det forkert at være normal? Eller skal jeg se ud som en Olympisk svømmer for at blive accepteret af de seje, eller er det nok at den person, jeg virkelig elsker, synes jeg er den cooleste i byen uanset hvad? Jeg stemmer på det sidste ;)”. Liam kommer her med et fedt budskab og står med disse ord frem som et godt forbillede!

Hvad synes I om det, Liam skriver?

Se mere om samme emne
7 Kommenter
Godt svaret Liam!:)
Det er virkelig godt svaret tilbage!
Det er virkelig godt svaret!! Go Liam!! xD :D
Godt gået af Liam!!! Jeg synes det er vildt at han ikke bliver 'mere' sur end det hvis I forstår... Jeg var blevet meget mere sur hvis det var mig!!!
Det er fedt det han gør, btw læste om det for noget tid siden.
Har hørt om det før:) men synes stadigvæk at, det er godt svaret;D
Jeg synes det er vildt sejt han står frem og siger det sådan der,det er på instagram men altså stadigvæk. Alle fra 1D er lige seje,så Liam dem der hater er bare jaloux :D
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk