Annonce
Annonce
  • Før - finalen Olivia Sangstjerner 2010.
  • Nu - X Factor 2012.
  • Før - finalen Olivia Sangstjerner 2010 med vinderdiplomet.
  • Nu - X Factor 2012.
  • Før - finalen Olivia Sangstjerner 2010.
  • Nu X Factor 2012.
  • Før - finalen Olivia Sangstjerner 2010, hvor Line giver sit første interview til Olivia.
  • Nu X Factor 2012.
  • Før - finalen Olivia Sangstjerner 2010.
  • Nu - X Factor 2012.

Lines vindersang før og nu!

Kan du huske, hvordan det hele startede?

X Factor har gjort Line Larsen kendt i hele Danmark, men det var faktisk i Olivia Sangstjerner 2010, at hun første gang gjorde sig bemærket. Hun vandt den første konkurrence, gav sine første interviews og prøvede for første gang at komme i et rigtigt studie og indspille sin vindersang, der var en coverversion af Katy Perrys "Thinking Of You".

Tjek de mange billeder af Line og se videoen herunder, hvor hun synger vindersangen fra Olivia sangstjerner. På Olivia er vi rigtig stolte af, at Line er nået så langt, og vi håber også i fremtiden at kunne præsentere dig for en masse andre talenter.
Se mere om samme emne
22 Kommenter
Line var god, Ida var god, hvad kan jeg ellers sige!? Så længe det ikke er jer selv der ikke har vundet, hvad er så problemet? Spørg bare!? (sory.....osv.)
Hun er vel fin! ^^
hvad er der galt med jer!? hallo Line var sgu da helt klart bedst ! ( den sang der er ********* kan jeg ikke lide det lød ret dårlig) men i X-factor var hun da helt klart bedst! bare fordi nogle ikke kan høre ægte musik men kun falsk musik ( jeg snakker om ida hun var mega dårlig) så er der altså nogle der kan høre når der er en der synger godt og det gør Line! hun er den bedste der nogen sinde har været med i X-faxtor!(næsten i vert fald)
line var den bedste
jeg syntes det er syndt for Ida at man skriver sådan nogle ting om hende
jeg kan godt lide Ida hun kunne altså også godt noget bare lige sådan i ved det
Hun har ændret sig meget igemmen x-factor syndes ikke den sang var sååå god!;( Sorry !) Men kunne helt sikkert bedst lide line!;)
Jeg synes Line skulle have vundet. Ida var Irriternde at hører på. Hun havde en Irriternde stemme, men Line's. Den var sq fantastisk ;(
[quote="Mille_mus`10"]Hun var seriøst den bedste... fik tudeflip da Ida vandt... Hadede hende virkelig, hvilket jeg stadig gør idag... HUN KAN INGENTING!!! UNDSKYLD MIG MEN HVORFOR ER DU SUR PÅ EN DER KAN SYNGE, HUN KAN MANGE TING. IDA VAR BEDRE DET ER JO DERFOR HUN VANDT. HUN HAR ALTID FÅET FLEST STEMMER! MEN HUN KAN SYNGE SÅ FLOT OG DET KAN DU MÅSKE IKKE!!! Men line er god men Ida er bedre
Hun er god, men Ida er bedre :)
Hun var seriøst den bedste... fik tudeflip da Ida vandt... Hadede hende virkelig, hvilket jeg stadig gør idag... HUN KAN INGENTING!!!
hun god men Ida er klart bedst I love it
Hun er mega god, men kan bedre lide Ida
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk