Annonce
Annonce
Vi tror på dem! Vi tror på dem!

Lovende stjerner
Både i musik, tv og filmverdenen har vi set mange nye ansigter på det seneste! Nogle vil nå til tops, andre ikke. Her ser I de stjerner, som vi tror på, vi kommer til at se mere til i fremtiden!


Gregg Sulkin

Gregg Sulkin er en af Disney Channels nye hjerteknusere. Vi kender ham fra hans rolle i Disney Channel-serien ”Magi på Waverly Place”. Her spiller han varulven Mason, som dater Alex Russo. Han er født og opvokset i London og gik på Highgate School i Nord-London. Hans skuespillerkarriere startede i 2002, da han havde en rolle i filmen Doctor Zhivago. Han debuterede på Disney Channel i serien ”Når klokken ringer”, hvor han har rollen som JJ.

Vi tror helt klart, at vi kommer til at se mere til Gregg på Disney Channel, og måske også i andre store film! Han er en super skuespiller, og desuden er han dødlækker!

Bella Thorne
På det seneste har vi set meget til den amerikanske skuespillerinde Bella Thorne. Hun kan ses i Disney Channel-serien ”Shake it Up”, hvor hun spiller en af hovedrollerne; CeCe Jones. Hun lærte først at danse, da hun fik rollen i ”Shake It Up”, og efterfølgende er hun blevet sygt god! Bella er 13 år og født i Florida i USA. Hun startede sin skuespillerkarriere allerede i 2003, og siden dengang har hun medvirket i over 20 film og tv-serier samt mere end 60 reklamefilm. Som barn var hun også model!

Bella kommer vi helt sikkert til at se mere til. Ikke alene er hun en super dygtig skuespiller, hun er også en virkelig god danser!

Zendaya Coleman
Zendaya har man også set en del til på Disney Channel på det seneste. Og det er ikke så mærkeligt, hun spiller nemlig den anden hovedrolle i serien ”Shake It Up” - Rocky! Hun er bare 15 år gammel, men er allerede en sygt god danser. Zendaya har danset, siden hun var lille. Hun har arbejdet med alle former for dans, blandt andet hula dans og hiphop.

Zendaya kommer vi til at se meget mere til, hvad enten det er som danser, skuespiller - eller måske begge dele?

Cody Simpson
Cody Simpson er en australsk popsanger. Han er bare 14 år, men er allerede kommet temmelig langt i sin karriere. Han har udgivet to cd’er og flere singler, og har desuden lavet fire musikvideoer. Han er nok mest kendt for sangene i ”iYiYi” og ”Summertime”. Cody har også været nomineret til flere priser for sin musik. I 2010 vandt han “Nickelodeon Australian Kids Choice Awards” og “Breakthrough Of The Year”!

Vi regner med, at vi kommer til at se meget mere til Cody i den nærmeste fremtid. Af en 14-årig at være, har han opnået rigtig meget; han har samarbejdet med den verdenskendte rapper Flo Rida, udgivet flere sange og vundet priser for sin musik!

One Direction
One Direction er et irsk-britisk band. Bandet blev dannet, da de deltog i tv-programmet X Factor. De fem drenge deltog hver for sig, men kom ikke videre med det. Dommerne satte dem sammen til en gruppe, og de endte med en tredjeplads. Efter X Factor skrev de kontrakt med pladeselskabet Syco. Bandet består af Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson. Drengene er mellem 17 og 19 år og kommer fra England og Irland. De har netop udsendt debutsinglen ”What Makes You Beautiful”.

Disse drenge kommer til at nå langt! Ikke alene spiller de sygt god musik, de er også dødlækre!

Victoria Justice
Victoria Justice er 18 år, født og opvokset i Hollywood. Hun startede sin skuespillerkarriere allerede som 10-årig! Dengang havde hun en gæsterolle i tv-serien ”Gilmore Girls”. Siden har man kunnet se hende i flere gæsteroller, blandt andet i ”The Suite Life of Zack & Cody”. Tidligere har vi også set henne i serien ”Zoey 101”, hvor hun spiller rollen som Lola Martinez. For tiden er hun aktuel i rollen som Tori Vega i ”iCarly”.

Hun er en sej skuespiller med et stort talent, som vi bestemt tror, at vi kommer til at se meget mere til fremover!

Se mere om samme emne
17 Kommenter
Zendaya har nået så meget succes på det sidste!<33

Jeg er så stolt af hende!<3<3<3<3<3<33<3<33

Zswagger 4ever & always!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Victoria spiller Tori Vega i Nick serien ''Victorious'' ikke Icarly der har hun været med 2 gange!! og den ene var hun en kvindelig kikbokser
Victoria har altså kun været med i iCarly EN gang ellers har hun ikke været med
Elsker Bella og Zendaya, de er så seje 3'3
og Shake It Up er såå fedt ;D
Kan virkelig ikke fatte at Bella Thorne er 19 år!? Synes ik' hun ligner en på en dag over 14 xD
den der sang: What makes you beautiful, er faktisk okay god! jeg sidder lige og høre den jeg har aldrig hørt den før!
I love bella thorne hun er for sej
3love3love3love333
Ups ja - Bella er 13 år... Det er hermed rettet. Godt I er vågne!
Cody Simpson:KLAM! GRIM! EFTERLIGNER!
helt ærligt olivia få lige styr på jeres facts hvor har i dem overhovedet fra???

victoria er ikke med i icarly hun er med i victorius !!!!!!!!!
og bella thorne er 13!!!!!!!!

OMG
Hej Justin Biber
Hej
hvor for net dyr kan du lide???????
jeg kan lide heste, de er sødeJEG ER EN FAN
^^ Victoria har været med i iCarly.
- Elsker One Direction! :]3
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk