Annonce
Annonce
RENEWCANCELTV.COM RENEWCANCELTV.COM

Nickelodeons nye serie: "Make It Pop"

Læs her for information om konkurrence, hvor DU kan vinde tid i studiet med Benjamin Lasnier!

Den amerikanske tv-kanal Nickelodeon er nu klar med en ny serie. Gør dig klar til præmieren på "Make It Pop" som er deres nye, farverige og sjove komedie fyldt med masser af musik. De tre piger Sun Hi, Corki og Jodi mødes første gang på en kostskole, der hedder Mackiendrick Prep, hvor de sammen starter et band, der er inspireret af den koreanske musikstil "K-pop". Pigerne lærer den kommende DJ Caleb Davis at kende, og han hjælper dem med at starte bandet "XO-IQ". Er det muligt at balancere et liv med skole og venner, samtidig med at de forsøger at slå igennem som popstjerner? Se serien og find ud af det.

Serien har præmiere på det danske Nickelodeon d. 30. november kl. 18.10 med et dobbeltafsnit. Efterfølgende vil serien blive sendt hver mandag kl. 18.10.

Se traileren til serien her!

https://www.youtube.com/watch?v=7mppUmdGU9w

I samarbejde med "Make It Pop" præmieren er der skabt en konkurrence, med vores alle sammens danske Benjamin Lasnier. Fra 27. november (i morgen) kan man deltage i konkurrence om tid i et studie med selveste Benjamin Lasnier. Her kan de indspille en sang med ham!

- Det kan du vinde: Tid med Benjamin i et studie!

- Det skal du gøre: Uploade et klip til Instagram, hvor du laver din egen version af Benjamins single "Love You Out Loud" og tilføj hashtagget #makeitpopbenjamin. Du kan fx danse, mime eller synge - det må bare være max 15 sekunder langt.

- Vinderne: Benjamin vælger en vinder hver uge, og de går videre til finalen, hvor finalisterne konkurrerer mod hinanden om stemmer på sociale medier.

 

Læs mere om Benjamin her!

http://www.benjaminlasnier.com/

Vi glæder os til serien! Gør i?

 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk