Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Marcus og Martinus om deres nye single: "Den er et vaskeægte sommerhit"
Foto: FredJonny Foto: FredJonny

Marcus og Martinus om deres nye single: "Den er et vaskeægte sommerhit"

Nu har de søde norske gutter endelig udgivet deres længe ventede sang "Like it Like it". Læs med her, hvor drengene fortæller om samarbejdet med Silentó, den nye single og sommerferie.

Så er vores yndlingstvillingepar klar med deres nyeste ørehænger, og vi elsker den allerede! Drengene udgiver sangen i samarbejde med den amerikanske rapper Silentó, som nok er mest kendt for sit megahit "Watch Me (Whip/Nae Nae)".

Marcus og Martinus fortæller til det norske magasin Side2, at det var fedt at arbejde sammen med det kendte rapfænomen. "Vi havde det så sjovt sammen, og vi har mange fællesinteresser. Han er en rigtigt flink fyr!".


Marcus og Martinus er her fotograferet med Silentó i Los Angeles. Foto: Robin Bøe

Tvillingerne fortæller, at "Like it Like it" er et væskeægte sommerhit, der kan høres når som helst: "Men især hvis du er i godt humør, og hvis du har lyst til at danse - så er denne sang bare super. Eller hvis du er lidt trist, kan du høre den, så du kan blive glad igen. Du bliver glad i låget af at lytte til den," fortæller MGP-stjernerne.

Apropos sommerhit - hvad kan drengene så egentlig lide at lave om sommeren? "Vi elsker at slappe af hjemme i Trofors. Ellers kan vi godt lide at besøge helt nye steder i forbindelse med vores koncerter." Det kan vi virkelig godt forstå!

Er du også vild med "Like it Like it"?

Se mere om samme emne
1 Kommenter
ELSKER DEN<3<3<3<3<3<3
Annonce
4
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk