Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Marcus og Martinus om kommende ”Moments”-album: Magiske øjeblikke
Marcus og Martinus om kommende ”Moments”-album: Magiske øjeblikke

Marcus og Martinus om kommende ”Moments”-album: Magiske øjeblikke

”De øjeblikke hvor vi møder vores fans og ser deres glade ansigter.”

Den 17. november er de søde norske gutter ude med et nyt album, ”Moments”. Sidste fredag udgav drengene den første single, ”Make You Believe in Love”, der er produceret af RedOne, som er én af de mest succesfulde producere i verden. Han har haft globale hits med superstjerner som Lady Gaga, Jason Derulo og One Direction.

”Det var virkelig en ære at arbejde med sådan en fantastisk og dygtig producer som RedOne. Vi klikkede med det samme og havde det så sjovt i studiet!,” siger Martinus om samarbejdet.

RedOne har også kun ros tilovers for tvillingerne: ”Jeg vidste, at Marcus og Martinus var meget talentfulde, men efter at have arbejdet med dem i studiet har jeg indset, hvor fantastiske deres stemmer er! De er på alle måder sjove, energiske og super seje, og jeg elskede at arbejde med dem,” siger han og fortsætter: ”Drengene laver meget larm i Europa, og det er nået helt herover til L.A.! Jeg har hørt godt om dem i et stykke tid, og jeg er så glad for, at vi har arbejdet sammen, og jeg kan ikke vente til, at alle andre hører det, vi har skabt.”

Marcus og Martinus’ kommende album, ”Moments” er skabt i samarbejde med fantastiske sangskrivere og producere fra musikbranchen, og om albummet siger tvillingeparret: ””Moments” handler ikke om at se sig tilbage, men om nuet. Albummet handler om alle de øjeblikke, vi oplever på denne fantastiske rejse. Det er som at leve i et eventyr fuld af øjeblikke,” fortæller Marcus. ”Det er ikke kun, når vi spiller på kæmpe arenaer foran tusinder af fans, men det er for eksempel også min brors latter, når jeg fortæller en joke, og så er det de oplevelser, vi har sammen, når vi rejser. De øjeblikke hvor vi møder vores fans og ser deres glade ansigter. Vi håber at få mange flere af den slags øjeblikke næste år,” siger Martinus.

Vi glæder os virkelig meget til den 17. november! Hvad med dig?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk