Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Marcus og Martinus: ”Vi får temmelig mange kærestebreve”
Marcus og Martinus: ”Vi får temmelig mange kærestebreve”

Marcus og Martinus: ”Vi får temmelig mange kærestebreve”

De populære drenge er aktuelle med en helt ny single, der handler om det første kys. Læs med her, hvor vores yndlingstvillingepar fortæller om drømmepigen og deres mange beundrere.

Marcus og Martinus har netop udgivet deres nyeste sang, ”First Kiss”. Der er nok virkelig mange, der drømmer om at kysse de søde norske gutter. De får i hvert fald masser af kærestebreve fra fans, som håber på at date fyrene. – Vi får temmelig mange kærestebreve med beskeder som: ”Vil du komme sammen med mig?” Det er lidt svært at svare på, for vi aner jo ikke, hvordan de ser ud, siger tvillingerne. De charmerende brødre er dog enige om, at drømmepigen skal være sød og rar. – Og hun skal ikke blive jaloux, når vi er på turné og møder alle vores skønne fans, tilføjer Marcus. Det kan vi da godt lige klare!Drengene kommer heldigvis snart til Danmark, da de den 2. september giver koncert i Jyske Bank Boxen i Herning. Hvis du er så heldig at skulle med til koncerten, er det bare med at slå til ;-)

Psst… Du kan læse et stort interview med Marcus og Martinus i det nyeste nummer af Olivia-bladet. Her fortæller MGP-stjernerne blandt andet, at alle deres sange handler om kærlighed. What’s not to like?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
9
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk