Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Marcus og Martinus: ”Vi udlever vores drøm takket være vores fans”
Marcus og Martinus: ”Vi udlever vores drøm takket være vores fans”

Marcus og Martinus: ”Vi udlever vores drøm takket være vores fans”

De populære tvillinger holder meget af deres fanskare.

Det er vist ingen hemmelighed, at Marcus og Martinus er utroligt populære. Den norske avis Verdens Gang har talt med de 15-årige gutter om deres stjernestatus, fremtidsplaner, og hvordan de holder humøret højt. Drengene fortæller, at de får ny energi af at spille koncerter. "Der har været koncerter, hvor jeg har haft ondt i hovedet, inden vi skulle optræde. Men når jeg så kommer på scenen, bliver jeg mødt af energien fra de hujende fans. Ofte tænker man, at høje lyde og hovedpine ikke er en god kombination, men sådan er det altså ikke i dette tilfælde," siger Marcus. "Vi er taknemmelige for vores fans, og vi holder meget af dem. Vi udlever vores drøm takket være vores fans," tilføjer Martinus.

De populære norske tvillinger har masser af følgere på de sociale medier, og Marcus og Martinus synes, at det er meget lettere at få kontakt med fans derigennem. "Vi kan dele billeder og videoer fra vores hverdag, og dem kan vores fans så se på YouTube, musical.ly eller Instagram, hvor vi poster mest,” fortæller MGP-stjernerne. ”Det er fantastisk at nå ud til folk over hele verden. Det er skønt at læse deres kommentarer, og det er rart at vide, at de har det godt. Vi får ofte over 10.000 kommentarer til ét billede, men vi forsøger at svare så mange som muligt,” fortæller Martinus.

Det er drengene selv, der lægger billeder og videoer ud på de sociale medier. Først bliver de enige om, hvilket billede eller hvilken video de skal vælge, og derefter finder de ud af, hvad der skal stå i billedteksten.

Men hvordan er det så egentlig at være popduoen Marcus og Martinus? Her er charmetroldene enige om, at de har meget travlt, men at de forsøger at have det sjovt. ”Pauser med FIFA (fodboldspil, red.) er super gode, for så hygger vi os rigtigt meget,” svarer Martinus.

Lige nu er planen, at de søde drenge skal holde ferie hjemme i Trofors, og derefter skal de blandt andet spille koncerter i Tyskland, Holland og Polen. ”Efter det skal vi i studiet i LA. Der skal vi arbejde med store producere og artister,” fortæller Marcus hemmelighedsfulgt. Uh, det glæder vi os meget til at høre mere om!

Tvillingeparret har dog ikke store forhåbninger om at blive stjerner i USA. ”Det ville selvfølgelig være sjovt at blive til noget i USA, men vi har mest lyst til at være i Europa på nuværende tidspunkt,” siger tvillingerne. Marcus og Martinus er i hvert fald mere end velkomne her i Danmark!

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk