Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Masser af facts og flotte billeder af smukke Selen

Masser af facts og flotte billeder af smukke Selena Gomez

Hvor meget ved du egentlig om superstjernen?

Selena Gomez har været kendt i mange år, men da hun blev kæreste med Justin Bieber, blev hun endnu mere kendt og gik fra at være super kendt til at være super ekstremt fantastisk ufattelig kendt! Hun har dog også sin egen karriere og har været med i mange film og tv-serier og udgivet en masse gode cd'er. Men hvor meget ved du egentlig om Selena?

Tjek de mange cool facts om Selena Gomez og fortæl, hvad du synes om den amerikanske stjerne! Hvad synes du om Selena Gomez, og er hun blevet mere eller mindre populær, efter hun (måske/måske ikke) ikke er kæreste med Justin Bieber mere?

Selena-facts
Fulde navn: Selena Marie Gomez.
Født: 22. jali 1992, Grand Prairie, Texas, Californien.
Stjernetegn: Krebsen.
Kælenavn: Sel, Selenita.
Forældre: Mandy og Ricardo.
Søskende: Selena er enebarn.

Kendetegn
Hendes store smil.
Elsker at gå i Converse.

Udvalgte film
2013 - "Spring Breakers" (Det bliver bare for vildt)
2011 - ”Monte Carlo”
2010 - ”Ramona & Beezus”
2009 - ”Magi på Waverly Place: The Movie”, ”Projekt Prinsesse”
2008 - ”Another Cinderella Story”
2007 - ”Magi på Waverly Place” tv-serie
2003 - ”Spy Kids 3-D: Game Over”

VIDSTE DU, AT SELENA GOMEZ...
...har været bedste venner med Demi Lovato, siden de var små?
...er vild med chocolate chip cookies?
...har fire hunde, som hedder Chip, Willy, Fina og Wallace?
...elsker cheerleading, surfing og at stå på skateboard?
...synes, at Paramore er det fedeste band?

Hvad synes du om Selena? Hvor cool synes du, at Selena er før og efter Justin Bieber?

Se mere om samme emne
22 Kommenter
hun er PERFEKT!! FEJLFRI!! OG HELT UNIK!!! HUN ER MIT ET OG ALT OG DET VILLE HUN ALTID VÆRE! hun har altser også en pap far! men ellers EN SUPER GODT INLÆG!!! JEG VED ALT OM HENDE!!! (næsten.) skriver lige noget!

fødsel : det var en dejlig morgen, den 22. juli 1992 på "green falls" Hospital. den 3 etage værelse 350. hvor den smukke dame "Mandy Down Teefey" lå og var ved at føde Selena Marie Gomez mens "Richardo Joel Teefey. stod og holdte hende i hånden. klokken 07:19 kom verdens sødeste skabning ud! og sådan var verdens bedste dag.barndom : selenas forældre var ikke fattige, men de var helder ikke rige. selena var den mest nuttede skabning i sin barndom, og der går rygter om at selena skrev en sang der hedder "perfectly" dog er det ikke hende der synger men man siger at hun skrev den da hun var 6 år gammel. siden hendes mor var gammel skuespiller, prøvede selena allerede som 6 årig at stille op i en audestion, for "Barney and friends" hvor hun mødte Demi Lovato, og de har siden været rigtig gode veninder. samme år var hun til audition hos DISNEY hvor hun DSV. ikke kom med, men de sagde at hun var rigtig dygtig og at hun skule forrtsætte med skuespil, og at de ville kontakte hende igen. da hun var 10 år kom hun med i "Walker, Texas Ranger: Trial by Fire" og det var også det år hun blev opdaget. bare et år efter (11 år) blev hun kontaktet af disney og kom til audestion "Wizard Of Weverly Place" (også kaldt WOWP) men det blev først optaget da hun var 15. fordi at hun begynte at være med i skuespil og sådan noget, fik hun privat undervisning af sin mor, men så hun kunne være med i eksamer kom hun i en folkeskole da hun var 16 år, hvor hun kom på skolens Basketball-team. (hun elsker basket)
nu gider jeg ikke mere ;) :D ville i ikke nok skrive en artikkel hvor man kan vinde at møde hende? det ville betyde så meget!!
Hun er så sød, og sej, og rocket på samme tid.
zara0065
Til jer der siger at Justin Bieber og Selena Gomez ikke er kærester mere, så er det altså ikke blevet bekræftet... Det er selvfølgelig heller ikke blevet bekræftet at de er sammen. Ville bare lige sige det! :-D

Og jeg ville også sige at Selena's fulde navn er Selena Maria Gomez... :)
Hun hedder altså Selena Marie Gomez :D
Jo de er! @Mrs_Styles<3 !!!! Hvilket er godt for de er det sødeste par i verden!!! Jeg synes at Selena er perfect og jeg har været fan af hende siden Barney!!
Jeg er hendes største fan og hun er vidt smuk...????

og synger såååå...! godt??
Hun er vildt smuk!
Jeg ved ikke rigtigt om Selena er blevet mere kendt end før, men det gætter jeg på hun er.
Aiza2000
Der er en fejl i facts.. Det hedder Juli* og ikke jali:-)


Jeg tror faktisk de har opdaget det, men man kan jo selv tænke sig frem til at der står Juli, man skal være godt dum hvis man tror på at der findes en måned der hedder Jali:-)
zara0065
Til jer der siger at Justin Bieber og Selena Gomez ikke er kærester mere, så er det altså ikke blevet bekræftet... Det er selvfølgelig heller ikke blevet bekræftet at de er sammen. Ville bare lige sige det! :-D

Og jeg ville også sige at Selena's fulde navn er Selena Maria Gomez... :)Suerte:
Hendes fulde navn er Selena Marie Gomez, ikke Maria Gomez ;-)

- Just saying :-)
Der er en fejl i facts.. Det hedder Juli* og ikke jali:-)
...men Selena er smuk;)
De er altså ikk' sammen mere:'(
Hun er virkelig smuk:)
Hendes fulde navn er altså Selena Marie Gomez!Og hun er sammen med Justin de er altså kommet sammen igen!!
Annonce
14
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk