Annonce
Annonce

Masser af info og billeder af Demi Lovato

Hvor meget ved du om superstjernen?

Rundt om Demi
Fulde navn: Demetria Devonne Lovato.
Født: 20. august 1992, Albuquerque, New Mexico, USA.
Kælenavn: Demi og McD Love.
Forældre: Dianna og Patrick.
Søskende: Storesøster Dallas og halvlillesøster Madison.

Kendetegn
Stort smil.
Meget speciel stemme.
Kløft i hagen.

Demi Lovato er en af de kunstnere, der er svære at sætte i bås, for hun er nemlig både sangerinde og skuespillerinde, der med sit store talent har henrykket hele verden, siden hun var 10 år. Musikken fik hun ind med modermælken, og hun begyndte allerede som syvårig at spille klaver, og det var også på det tidspunkt, at hun fik gang i sin skuespilkarriere. Her kom hun nemlig med i tv-serien ”Barney & Friends”, hvor hun spillede rollen som Angela, og hun spillede sammen med sin gode veninde Selena Gomez. Som barn deltog hun i en masse auditions og talentkonkurrencer, men det er altså svært at slå igennem i Hollywood. I 2007 fik hun dog hovedrollen i tv-serien ”Når klokken ringer”, og det var en serie, der var med til at give hende et navn. Sommeren 2007 skulle vise sig at blive rigtig vild for Demi, og rent faktisk gik hun til audition på både ”Sonnys Chance” og ”Camp Rock” den samme dag. Det mest fantastiske var dog, at hun fik begge roller, hvilket er en præstation, som er helt uhørt. Især ”Camp Rock” skulle vise sig at blive en vigtig optræden for hende, da hun fik lov til at synge en masse forskellige sange, og det betød, at hun oveni blev tilbudt en pladekontrakt med mulighed for at optræde med sine egne sange. Det var også her, hun for alvor fik lov til at samarbejde med Jonas Brothers, og det betød, at hun især kom til at lære Joe Jonas at kende. De to indledte et forhold til hinanden, som dog ikke holdt i længden, men det gjorde dem alligevel til et af de hotteste par i Hollywood for en kortere periode.

Problemer
Sammen med ”Camp Rock” blev der også lavet et officielt soundtrack til filmen, og her sang hun for på fire af numrene, og senere i 2008 fik hun lov til at udgive sit debutalbum ”Don’t Forget”, og det blev til i samarbejde med Jonas Brothers, og det betød, at musikken mindede en del om brødrenes. Det blev selvfølgelig et stort hit, og senere kom hun også med i både ”Projekt Prinsesse”, ”Camp Rock 2” og har udgivet endnu flere cd’er. Desværre har det ikke altid været lige let at være Demi Lovato, for selv om verden har smilet til hende, har det ikke altid være det rigtige smil, der er nået frem til hende. I skolen blev hun mobbet meget, og det betød, at hun en dag fik nok og blev undervist hjemme fra syvende klasse. I 2010 var hun igen på turné med Jonas Brothers, men det var hun nødt til at droppe i oktober samme år for at lade sig indlægge til behandling for psykiske problemer. Hun er et følsomt væsen, men i løbet af få måneder skulle hun være så meget i bedring, at hun åbent kunne fortælle, at hun havde været i behandling for bulimi og prøvet at skade sig selv, men at hun nu havde det meget bedre. Nu er hun tilbage med sit seneste album ”Unbroken”, og lad os håbe, at fremtiden vil forme sig efter Demis smag.

VIDSTE DU, AT DEMI LOVATO...
...er vegetar?
...har været kæreste med både Trace Cyrus og Joe Jonas?
...både kan spille på klaver og guitar?
...har spansk, irsk og italiensk blod i årerne?
...er udsmykket med flere tatoveringer og bl.a. med ”You Make Me Beautiful”?

Udvalgte film

2010
”Camp Rock 2: The Final Jam”

2009-2011
”Sonnys Chance”

2009
”Projekt Prinsesse”

2008
”Camp Rock”

2007
”Når Klokken Ringer”

DISKOGRAFI

2011
”Unbroken”

2009
”Here We Go Again”

2008
”Don’t Forget”

Hjemmeside: www.demilovato.com
Facebook: www.facebook.com/DemiLovato
Twitter: www.facebook.com/DDLOVATO

17 Kommenter
synes at hun er så smuk og hun er en af de stærkeste personer jeg har hørt om

Lovatic 4-LIFE<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
chilimusen
Selena Gomez er meget meget smukkere end Demi Lovato

ok hold din f*** mening for der selv
HAHAHAHAHAHAHAHAHA hun er f?dt og opvokset i Dallas Texas xb
Selena Gomez er meget meget smukkere end Demi Lovato
Elsker Alle Billeder !!!!
Jeg er bare mega fan af Demi, hun er mit største idol!!! :D 3
Er bare så meget Lovatic!! Tror lige at der er en fejl i teksten, hendes nyeste album hedder ikke Skyscraper, men Unbroken. Har selv albummet så jeg er sikker på det :D :)
Elsker hende. MIn ynglingssang er" Give me a heart a break"
Der er kun en fejl
Hendes Twitter-adresse er: www.twitter.com/DDLOVATO
RTO
Jeg elsker hende!! Hun er bare sej!! Elsker hendes musik!! ;-) Og hun er også pæn!! ;-D
Jeg elsker Demi Lovato, fordi; hun er så jordnær og selvom hun har haft det så ***** overkom hun sig og er mere fantastisk end nogensinde. Hun er en stor inspiration for mig og flere millioner af andre piger.
Demi er en utrolig rollemodel.
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk