Annonce
Annonce
Stakkels Miley! (Foto: PR Photos) Stakkels Miley! (Foto: PR Photos)

Miley Cyrus på hospitalet!

Udskyder store dele af turnéen...

Hvis du har fulgt med i medierne den seneste uges tid, har du nok ikke kunnet undgå at bemærke, at noget er sket med Miley Cyrus. Vi giver dig lige en kort opsummering af situationen:

15. april reagerade Miley meget kraftigt på noget antibiotika-medicin og røg akut på hospitalet i Kansas. Hun havde blandt andet problemer med vejrtrækningen, og i værste fald skulle hun blive på hospitalet i en månad.

USA-turnéen blev udskudt til august, men Europa-turnéen virker fortsat sikker nok - hvis altså ikke der sker mere nu... Europa-koncerterne skydes igang d. 2. maj. 

Miley har været på Twitter flere gange i løbet af sin indlæggelse, og hun har skrevet, at hun hele tiden får det gradvist bedre. Forleden kunne hun f.eks. sove en hel nat uden hjælp fra sygeplejersker. 
Hendes ekskæreste, Liam Hemsworth, har kontaktet Miley for at høre, hvordan det står til med hende. Sødt af ham!

Det hårdeste for Miley har været ikke at kunne gennemføre de koncerter, der skulle have været afholdt lige nu. Hun har skrevet en del på Twitter om, at hun bare har ligget i sin seng og grædt, fordi hun ikke kan være sammen med sine fans. Av :( 

Vi håber, at Miley snart får det bedre, og at hun kan gennemføre sin koncert i København til juni! 

Nogen der skal med?

Se mere om samme emne
1 Kommenter
Skal ikke med til koncerten, Nej. Sødt af Liam Hemsworth at han kontaktede Miley, og det er da synd for hende at hun skulle på hospitalet, så jeg håber da for hendes danske fans at hun kommer og spiller alligevel i KBH for det kunne da være fedt ;)
23-04-2014 15:50 (Kommentar redigeret: 23-04-2014 15:51) · Svar
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk