Annonce
Annonce
Min oplevelse med at svømme med delfiner

Min oplevelse med at svømme med delfiner

Det var helt fantastisk!

1 2 Næste »


I sommerferien prøvede jeg noget helt fantastisk - jeg svømmede med delfiner i Mexico Cancun.

Jeg har altid ønsket mig at svømme med delfiner og nu pludselig blev det virkelighed. Jeg vidste næsten ikke hvad jeg skulle gøre, af bar spænding. Vi skulle ned til en havn hvor delfinerne var, og hvor vi skulle svømme med dem. Stedet hed Delphinus, hvor vi fik redningsveste på og skulle se en film om, hvordan vi skulle opføre os med delfinerne, for eksempel må man ikke må sparke, slå dem eller prikke dem i øjet (hvilket næsten giver sig selv).

Derefter skulle vi i vandet, der var ret varmt så det var mega dejigt at komme ned i. Det bedste ved vandet var, at det ikke var i bassin men havvand hvor der selvfølgelig var hegn. Delphinus er lavet for deltfiner, der har været skadet og, som er blevet reddet og gjort tamme. I dette havvand kan delfinerne også føle sig mere hjemme. 

Derefter blev vi inddelt i grupper med de, som man var med og kendte. Vi fik to super søde delfiner en pige og en dreng. Først skulle vi massere dem, eller rettere "gnubbe" dem på ryggen. De var meget bløde, hvilket overraskede mig meget. Det havde jeg slet ikke troet! Man kunne se, at de elskede det. Vi kyssede dem, og vi fik kindkys. 

Vi var i vandet med dem i 45 minutter, og de lavede en masse tricks over os og med os. Vi sluttede det hele af med et "Foot push" hvor vi hver især skulle ligge strakt i vandet, hvor delfinerne skubbede os, så man næsten fløj op over vandet. Da vi skulle sige farvel, vinkede vi og delfinerne vinkede tilbage med deres finner. 

Det var SÅ fedt. Totalt sjovt! Det var virkeligt hårdt at sige farvel til dem fordi, at vi havde haft det så sjovt og det var nok de bedste 45 minutter i mit liv. 

Der er muligheder for at svømme med delfiner mange steder i verden. HUSK, at undersøge stederne godt, så du er sikker på, at det er et sted hvor de tager hensyn til din sikkerhed og behandler delfinerne rigtig godt. Selvfølgelig er der også prisen, som man skal tage hensyn til, så det gælder bare om at begynde at spare op. 

Alt i alt var den en helt vild oplevelse, som jeg KLART vil anbefale, det er en oplevelse for livet.

På næste side kan du se nogle billeder derfra!

1 2 Næste »
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Tags
Annonce
Luk