Annonce
Annonce
Min sommerferie: Sidste dag i London

Min sommerferie: Sidste dag i London

Så er det hjemad igen!

Fredag d. 15. juli 2016:

En lang dag i dag! Jeg var vågen fra 4 til 5, da min amerikanske familie tog hjem der. Puha, det var tidligt!

Resten af min familie stod op ved 9-tiden, og kl 11 havde vi checket ud og var på vej ind mod byen for lige at bruge de sidste par timer fornuftigt. Vi spiste morgenmad / frokost på Pret A Manger, som er en kæde - lidt a la Baresso (men med meget mere mad), og den ligger alle steder i London. Det er ret lækkert, hvis man bare skal have noget hurtigt med.

Efter vi havde spist, shoppede vi lidt mere. Jeg fik købt noget tøj, så man kan vist roligt sige, at jeg har fået købt godt ind til resten af ferien haha!

Ved 16-tiden tog vi mod lufthavnen, og da der var meget trafik, tog det ret lang tid, øv. Vi fik checket ind og var klar til at komme hjem, da vi fandt ud af, at vores fly var forsinket.. Virkelig øv, for lufthavnen var lille og under ombygning = der var meget pladsmangel!

Men forsinkelsen var heldigvis ikke slem. Jeg fik købt en ny bog og noget sushi, og så sad jeg ellers bare og snakkede med min lillebror.

Vi landede i Kastrup ved 22-tiden, og så var det bare hjemad! En kort men god tur. Vi fik både set byen, brugt tid med vors amerikanske familie, spist lækker mad og shoppet en del!

Hvad går I og laver I jeres ferie?

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk