Annonce
Annonce
Mit liv som Belieber - Emilie.

Mit liv som Belieber - Emilie.
Hej tøser!
I bad om min historie om hvordan det er at være belieber, og hvordan mit liv er som belieber.. Så here we go!
- Inden i begynder at læse.. Det langt!
Btw. Jeg lægger snart en video ind med alle mulige billeder, af mit værelse osv. - Som i jo også bad om.

ENJOYYY! ;-D

Før jeg blev Belieber, var jeg bare en hel almindelig pige, som så tv når jeg kom hjem fra skole og bare var sammen med mine venner. Jeg spillede fodbold, gik til dans og gymnastik. Nu kommer jeg hjem fra skole og logger på Facebook, Twitter og Instagram for at tjekke det nyeste ud om Justin Bieber. Jeg er ikke længere bare sammen med mine venner, nej jeg tager også til Bieber Parader, flash-mobs og buy-outs. Jeg har heller ikke tid til at spille fodbold, gå til dans og gymnastik, da jeg blogger om Justin på Olivianet.dk. Før læste jeg Twilight serien, nu læser jeg Justin's selvbiografi.
Jeg skriver denne her historie for ligesom at fortælle og vise hvor hurtigt ét liv kan ændre sig, og netop hvordan det ér at være Belieber. Nu tænker du nok "At være Belieber er sku da ingenting, man skal jo bare købe hans album hver gang han laver et!" - Men det er ikke sandt..

Det hele startede med at jeg lige var kommet op på en ny skole i 7. klasse. Jeg var ikke særlig vild med det, da jeg ikke kendte særlig mange på skolen, hverken lærerer eller elever. Min bedsteveninde skiftede klasse, da hun ikke følte sig tilpas i klassen. Det fandt jeg ud af, at det gjorde jeg heller ikke. Dem jeg var sammen med, udnyttede mig, mobbede mig osv.

D. 26 Januar 2010. Det havde været en hård dag i skolen. Jeg kom hjem og tændte for min pc. Loggede på MSN og Facebook. Én af mine rigtige gode veninder havde skrevet et navn i sin status på MSN. Det havde stået der i nogle dage og hver gang jeg så det, tænkte jeg: "Hvem er det?" Jeg troede faktisk bare det var en fodboldspiller, eller en helt tilfældig skuespiller som hun sikkert syntes var lækker eller noget. Men lige præcis dén dag, ville jeg bare finde ud af hvem det var. Så jeg googlede ham. Der kom et youtube link op, og jeg tænkte: "Er han sanger?" Det var en sang ved navn "Love Me". Sangen lød ligesom: "Love me, love me, say that you love me!" Jeg troede det var en pige, for det lød virkelig meget som en pige! Det mærkelige var bare at der var et billede af en dreng? Han havde brunt/mørke blond grydehår der var ret langt faktisk, og så havde han en grøn skjorte på. "Hvem laver dog sjov med ham? Han er jo køn!" Tænkte jeg, og klikkede videre på endnu en video. "One Time". Der var jeg SÅ solgt! Sangen var simpelthen så god og hans stemme, nøjs. Jeg kunne altså heller ikke klage over hans udseende. Sort cap, grå hættetrøje og nogle vildt fede sko. Han havde brune øjne og brunt grydehår. Dér gik det op for mig at det var den samme person som lige havde sunget "Love Me". Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at hører alle de andre sange. Jeg googlede endnu mere om ham, printede billeder ud af ham og skrev da også "Justin Bieber (L)" i min status på MSN.
Jeg havde været fan af så mange kendte før. Bla. Black Eyed Peas, Paris Hilton, Zac Efron, Twilight & Rihanna. Men jeg tror ikke jeg vidste hvad det var at være en "fan". Jeg havde jo bare plakater oppe ad dem, også kunne jeg nogle af deres sange. Men Justin. Ja ham har jeg snart været fan af i 2 år nu! D. 26 Januar 2010, den dag glemmer jeg nok aldrig. Det var den dag, der ændrede mit liv, fuldstændigt..

Da jeg kom i skole dagen efter, vidste min klasse at jeg var blevet fan af ham. I stedet for at de syntes det var sejt at jeg var fan af ham sagde de ting som: "Ad, er det ham der med pige stemmen?" og "Han er seriøst grim, han ligner jo en pige!" Jeg turde ikke sige imod så jeg sagde ingenting, men det stoppede mig ikke i at være fan af ham! Min veninde skulle til London på ferie, og jeg havde hørt at hvis man købte hans nye album "My World 2.0" i England, USA og Canada kunne man vinde et møde med ham. Der ville nemlig ligge en billet i albummet. Jeg bad derfor min veninde at købe albummet med hjem til mig. Det gjorde hun så. Der var ikke nogen billet i, men det gjorde ikke så meget. Jeg skulle faktisk have betalt hende for cd'en men hun sagde bare at det var min konfirmationsgave. Jeg takkede hende bare og smilte til pigen som stod ved siden af, og jeg gik videre..

Jeg oprettede en Twitter, så jeg kunne følge endnu mere med i Justin's liv. Det hjalp en del og jeg lærte ham endnu bedre at kende. Bla. at han bedst kunne lig' mørkhårede piger, at hans livret var spaghetti med kødboller og at hans yndlings farve var lilla. Jeg så dog også en masse videoer af ham på Youtube og gemte billeder af ham på min computer. Jeg købte hvert eneste blad, hvis bare der var en plakat af ham i eller en artikel om ham, så som interviews osv. Jeg hentede hans sange og lagde dem over på min mobil, så jeg kunne hører dem hvor som helst! Hele min familie vidste at jeg var fan af ham og hvor vild jeg var med ham. De støttede mig self. rigtig meget og drillede mig tit med at jeg nok blev gift med ham. Til hver familiefødselsdag jeg kom til, var der altid en eller anden som lige skulle spørge ting som: "Nå, hvordan går det så med Justin?" og "Hils lige Justin fra mig, ikke?". - Og sådan er det stadig. Jeg vil ikke klage over det er sådan, for jeg syntes faktisk det er rart at de siger sådan noget. At de accepterer at jeg er fan af ham.

Det blev sommerferie og efter ferien skulle min klasse deles op i A og B klassen, så der ville altså ikke være en C klasse mere. Jeg kom ind i den klasse jeg havde håbet på at komme ind i, for dér gik min gamle bedsteveninde og jeg kendte dog også nogle i den klasse i forvejen. Jeg så hende pigen som jeg havde smilt til for nogle måneder siden. Jeg syntes hun var ret mystisk faktisk, men det har ændret sig.. Ret meget! For jeg lærte hende at kende. Kun pga én ting. Justin Bieber. Hun elskede også Justin Bieber! Vi blev ret gode venner og var meget sammen, vi havde dog også aftalt at hvis han en dag kom til Danmark, skulle vi ind og se ham sammen. Vi snakkede ret tit om ham så en af vores veninder blev lidt sur over vi hele tiden snakkede om ham. Men hvad kunne vi gøre? Vi havde jo bare Bieber-fever..

D. 3 December 2010. Jeg vågnede omkring kl halv 9. Jeg opdagede at jeg havde sovet for længe. Jeg gik i bad og gjorde mig klar til skole og mens jeg spiste morgenmad tjekkede jeg min Facebook og Twitter. Det var lige så jeg var ved at blive kvalt i min morgenmad. Artikler over det hele hvor der stod at Justin Bieber skulle komme til Danmark i år 2011. Jeg gik i total panik og løb ind i stuen til min mor. Jeg råbte bare alt muligt og løb rundt i stuen. Det lyder måske ret underligt, men min drøm var lige gået i opfyldselse. Justin har lært mig at man aldrig skal sige aldrig og tro på det, så vil det gå i opfyldelse. Jeg blev bare så glad, men ked af det på samme tid. Hvad nu hvis jeg ikke ville nå at få billetter?! Min mor syntes jeg skulle blive hjem fra skole så jeg kunne nå at få billetter hvis det var. Jeg ringede til min veninde, hende med MSN statussen.. Hende der måske er grunden til at jeg er Belieber idag. - Vi havde aftalt at hun ville bestille vores billetter nemlig. Men hun var ikke hjemme og ville ikke komme hjem før i aften. Jeg havde ikke selv et mastercard eller noget, så jeg kunne ikke bestille. Jeg blev utrolig ulykkelig og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg begyndte at græde. Tænk hvis jeg ikke kunne komme og se ham? Mit liv ville være så nederen! Men så kom min mor med en idé.. "Ring dog til din fætter og hør ham ad om han ville bestille dem for dig?" Jeg tog chancen og ringede til ham.. Jeg guidede ham igennem hvad han skulle gå ind på osv. Han forudbestilte nemlig billetterne på en af Justin's hjemmesider for så ville man få en pakke med en t-shirt, plakater og et armbånd. Han fortalte at mig og min veninde ikke ville kunne komme til at sidde ved siden af hinanden, men jeg var ligeglad for jeg ville bare se ham! Imens han prøvede at finde ud af det, løb tårene ned af kinderne på mig mens mottoet: "Never Say Never" fløj rundt i hovedet på mig. Han fortalte at han bare skulle printe billetterne ud. Jeg var så lykkelig!

Det blev Jul. Jeg havde både billetter til hans koncert d. 1 April 2011 også havde jeg fået hans kalender for 2011, en plakat og hans nye album i julegave. Jeg havde også lige bestilt en t-shirt med ham på, som jeg skulle have på til koncerten. Jeg glædede mig vildt meget og talte ned indtil det blev d. 1 April. Mig og min veninde Sofie, ja hende fra klassen som jeg måske kun var blevet rigtige gode veninder med pga. Justin, skulle til koncert sammen. Vi var lidt kede af vi ikke skulle stå ved siden af hinanden, men hellere række 22, sæde 1 og 16 i stedet for måske række 69, sæde 1 og 2. Vi skulle tage toget helt til Herning, sammen med hendes mor, for vi måtte ikke tage alene derud. Det kan jeg så godt forstå. 3 forskellige tog på 6 timer. Vi sov sammen fra om torsdagen til om fredagen, det var jo om fredagen vi skulle derud!

D. 31 Marts 2011. Da Sofie og jeg havde fået fri fra skole, tog vi hjem til hende. Jeg havde pakket min taske med tøj, make-up og billetter til koncerten. Jeg var vildt glad og kunne slet ikke vente til hvad der skulle ske! Vi bagte en kage som vi dedikerede til Justin, men det droppede vi og gav dem til hendes mor,far, søster og hendes brødre.. Kagen blev slet ikke god og sådan noget kunne vi ikke gi' til Justin! Vi dansede rundt i køkkenet resten af aftenen. Vi øvede nemlig til flash-mob dansen som vi skulle filme derover i Herning inden koncerten sammen med nogle af de andre Beliebers. Vi dansede og dansede og var vilt hyper og vi kunne knapt nok sove fordi vi glædede os så meget.

D. 1 April 2011. Det blev morgen, og vi stod op, tog tøj på og gjorde os klar til resten af dagen og aftenen. Jeg elskede følelsen af at hendes søster bare skulle i skole, og vi skulle bare til Herning og møde Justin! Det var selfølgelig ikke ondt ment at hendes søster bare skulle i skole, men når man er Belieber tror jeg vidst godt man ved hvad jeg mener! Turen var vild lang. Kører til togstationen. Sidde i et tog i 2 timer. Stå af et tog og vente 15 minutter på et nyt. Tage det tog og sidde i endnu 2 timer. Stå af det tog, og stå på det sidste tog, som tager endnu 2 timer. Men endelig var vi der. Vi skulle bare vente på en bus, som så ville kører os til Boxen. Vi ventede, men der kom ingen. Vi blev lidt nervøse, men endelig fandt vi en bus og vi ankom. Jeg havde sommerfugle i maven. Vi dansede først flash-mob dansen og lige pludselig siger lederen af flash-mobbet: "Og vi har en specielt gæst til jer!" Og så kommer Alfredo Flores frem. Justin's bagdanser! Hold da op! Jeg troede faktisk lige i de minutter, vi ventede på han skulle komme frem, at det var Justin. Men så stod vi i kø til indgangen. Den var mega lang, og vi stod nærmest sidst. Hvis ikke det var fordi jeg kendte hende der stod som den 4 første i køen, havde jeg frosset ihjel! Vi kom ind, mødte nogle mænd som solgte en bog ting med Justin og sådan en blinke tingting, til koncerten. Vi gik indi selve boxen, og der var mega stort. Vagter over det hele og mennesker og en masse lys. Vi fandt vores plads og ventede på koncerten skulle begynde. Mit hjerte hamrede løs da Justin's DJ, DJTayJames talte ned til Justin skulle komme på. Lige pludselig stod Justin bare dér. 20 meter væk fra mig! Det var så uvirkeligt og jeg var så glad at jeg ikke kunne græde, kun skrige! Da han nåede til sin sang "Favorite Girl" skulle han svæve i et hjerte over puplikum og da han var på midten, stod jeg nok 5-6 meter væk fra ham. Jeg så ham lige over mit hovede næsten, og jeg rystede over det hele! Jeg kunne ikke tro han var der. En af verdens største stjerner! Ham som har lært mig en hel masse ting. At tro på mig selv, moonwalke, lave swagwalk, do the dougie. Min helt svævede lige over mig.. Utroligt!

Justin har lært mig så meget og han er virkelig min helt! Han inspirerer mig så meget. Min far er selv blevet en lille fan af ham. Min mor synger hans sange og min søster er da også ret tosset med ham. Jeg kan ikke klage, overhovedet! Han har fået mig til både at grine og græde. Både godt og ondt. Jeg elsker ham. Nogle gange tror jeg faktisk jeg er forelsket i ham, men så kommer jeg bare i tanke om at det nok er Bieber-feveren der trykker.. Justin har nok flere haters end han har fans og det er én af grundende til at det er svært at være en Belieber. Hvorfor? Fordi hver eneste af hans musikvideoer er der folk som syntes dårligt om hans video, det er selfølgelig okay hvis de ikke kan lide sangen, men at de går ind på præcis den samme sang hver dag for at trykke på syntes dårligt om knappen, kan virkelig gøre mig sur! Men på den anden side, uden de haters, ville Justin ikke komme i Guinnes rekordbog. Han kom nemlig i for at have den mest sete video på youtube. Uden hatersne ville han ikke have så mange likes. De går jo derind hver dag. Haters tænker sig ikke om.. Men Justin elsker haters, så det gør jeg også. For ja, de støtter ham vel også på en måde, ellers er de bare jaloux! Er man en Belieber får man hver dag afvide at Justin synger som en pige, at han ligner en pige, at han ikke kan synge, at han er værdifuld og at han er bøsse. Det hårdt at få sådan noget lort i hovedet og især når det er om en man elsker eller holder af. Jeg ved godt jeg måske ikke kan elske ham eller noget for jeg har aldrig snakket med ham eller mødt ham face to face, men jeg har været belieber i snart 2 år, så jeg ved nogenlunde hvordan Justin er og hvordan han lever, hvad han mener om forskellige ting osv. Mit største ønske er at møde ham. Sådan rigtigt! Det tror jeg er hver en Belieber's drøm. Og det ved jeg for jeg kender rigtig mange Beliebers, og spørger jeg dem hvad deres største drøm er, så gæt hvad de svarer?
Jeg er rigtig glad for den måde Beliebers holder sammen på. Vi trøster hinanden hvis det er noget galt, vi holder sammen og støtter vores idol. Vi er som en familie. En familie med flest piger, men også drenge. Faderen er så Justin og han lærer os ting, inspirerer os og ja, er vores forbillede. Han elsker os, som var det hans børn, og vi elsker ham lige højt. I en familie kan man skændes, men Beliebers kan selfølgelig være uenige i nogle ting og blive lidt uvenner og der er også nogle Beliebers som så ikke kan lide alt Justin's musik men sådan er det. Vi er stadig en familie.
For en Belieber er det svært at se Justin vokse. Lige meget hvor gammel den Belieber er, er det svært. Jeg har været Belieber siden han havde den meget lyse stemme, gryde hår, lavede hair-flips og var single. Nu har han hår som Jedward, en mørk stemme, og har fået en kæreste. Det svært at se han måske har det lidt dårligt, for man kan ikke komme og give ham et kram og sige at alting nok skal gå og man kan ikke lave the til ham hvis han nu er syg. Det ville alle Belieber's jo nok gerne. Men vi ved at han har en herlig familie, som altid vil hjælpe ham, som vi hjælper ham og det trøster os!

Før jeg var Belieber, var jeg en helt anden person. Nu er jeg blevet mere udanvendt, for så tænker jeg på at Justin har sagt at man skal gøre hvad man vil og ikke tænkte på hvad andre vil tænkte. Jeg er blevet mere glad og smilende, for det er Justin også, selvom han har en dårlig dag! Jeg er blevet meget mere taknemmelig, kun fordi Justin er det. Han beder også rigtig meget til Gud, og det er jeg også begyndt at gøre. Ja jeg er selv begyndt at tage et plaster på min finger, selvom jeg ikke bløder, men kun fordi Justin gør det. Det lyder skørt, men efter min mening er han bare mit forbillede, én jeg altid vil støtte og se op til. - Justin Bieber, my hero.


LÆÆÆÆÆS LIGE HER!
Jeg vil selfølgelig og så gerne hører jeres mening om jeres liv, eller mit liv som Belieber. Og jeg vil med glæde hører hvordan DU blev Belieber! I er meget velkommende til at fortælle det i kommentaren nedenunder, eller hvis du vil have det skal forblive mellem os, så send mig en besked, så skal jeg nok læse den, og kommenterer den!

Hihi, god jul btw..
#MuchLove, Emilie.

19 Kommenter
I know.. taler for meget om heste og så taler jeg for meget.. xD
Jeg er den eneste Belieber i min klasse. Alle drengene hader ham men jeg er faktisk ligeglad! Jeg har købt mig et Bieber Penalhus Og taler om hvor lækker han er og diskuterer det med nogle af drengene! de Er bare misundelige fordi han er lækker cool og ja! ALTING! Troede egentlig ikke jeg ville læse hele din Historie Men blev så opslugt af den! Den er god og ja jeg er ikke selv den STØRSTE belieber men ved da meget om ham og kan lidt af alle hans sange! Før var min største drøm at møde JB til en koncert nu er den at lære at ride og få en hest og kalde hesten Justin Eller Bieber ^^ Uh! Har lige Funden på en anden MEGA stor drøm; Det er At Ride en tur i Skoven og Så Møde Jb!
fantastisk historie!!!!!!!!!!!!!! ;)
Fantastisk historie, jeg blev helt blæst inde i den, blev så interesseret at jeg slet ikke kunne lade være med at læse den :D
det minder totalt om mig ;/ næsten ihvertfald..
- jeg ville også fortælle om min. den er ret lang :D
kan godt skrive den til dig en dag hvis du er interesseret. :D3
Den historie får mig helt til at græde;( Jeg elsker ham så meget! Jeg er så ked af det:( Ved ikke rigtig af hvad;(
jahh du har ret tiffmus
Rigtig god historie :) Vil også rigtig gerne fortælle om hvordan jeg blev bieberfan men det er en lang historie så det bliver ikke lige nu :) :)
Så noget jeg endelig ned til det sidste ord!:-)
Jeg er ikke belieber, men jeg synes at nogle af hans sange er gode - især "Mistletoe:D og jeg må indrømme at han altså også er rigtig pæn:-D
Jeg fatter bare ikke dem som siger at han er ****** en pige, klam osv..
Det er han jo IKKE! Han har jo ligsom en pige kæreste;-)
Den fatter jeg IKKE:-? Men rigtig god "historie"
Rigtig go' historie. Jeg blev faktisk også bla. belieber pga. jeg hørte One Time :)
Historien er sikkert god. Men hvem gad at stå og læse om en som fortæller hvordan hun blev belieber...
Det er ikke ondt ment og jeg siger ikke du ikke skriver godt. Men har bare skrevet min mening.
Hvor var det en sød historie... Min historie om hvordan jeg blev belieber er helt anderledes.

Jeg er ligeglad med hvad alle Justin Biebers Haters synes, for han har fortjent alt det han har opnået :)
Hvordan kan man blive blogger? :)
Wow, en god historie - faktisk spændende og virkede mere som en god novelle, men i stedet var det bare en vildt fed historie om hvordan du blev belieber. Jeg må indrømme at da jeg så overskriften på Olivia "Mit liv som Belieber" synes jeg det lød lidt overdrevet, men det var en mega fed historie, du fortalte! Jeg er ikke selv belieber, men synes han er okay, men fedt at du godt kan lide ham, og lad dig ikke gå på af haters, for det ser ud til at din familie støtter dig 100% og det er bare cool for dig! :-)
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk