Annonce
Annonce
Åh nej! Han så mig nøgen! Åh nej! Han så mig nøgen!

Musikstjernernes største brølere!

Nogle gange gør kendisserne også sygt pinlige ting.

Selv kendisser laver forfærdelige brølere ind imellem. Den eneste forskel på dem og os er, at de skal dele deres brølere med hele verden.

Rihannas nøgenchok
Rihanna har selvfølgelig sin egen pool og dermed også en ”pool dreng”, som kommer og vedligeholder den en gang om ugen. Men tilsyneladende har Rihanna så meget om ørerne, at hun ikke helt har styr på, hvilke dage han skal komme... Og eftersom superstjernen bor alene, er det ikke altid, at hun lige får klædt sig på, når hun står op om morgenen. En herlig morgen fik både Rihanna og pool drengen sig dermed noget af et chok:

- Jeg kommer ud i køkkenet, går hen til køleskabet, tager en flaske kokosmælk og vender mig om... Og så stivner jeg totalt. For der står han og kan se lige ind på mig!

Heldigvis for Rihanna har hendes pool dreng været loyal og holdt nøgenchokket for sig selv!

Ashlee mimede ud af takt
Det er jo ingen nyhed, at kendisser af og til mimer til deres egen musik – også kaldet playback. Men hemmeligheden bag playback er jo at få det til at se ud, som om det er ægte. Det lykkedes desværre ikke for Ashlee Simpson, da hun optrådte i det amerikanske tv-show Saturday Night Live. Den første sang, Pieces of me, gik godt, men da Ashlee og bandet startede på sang nummer to, lød Pieces of me pludselig over højtalerne igen! Bandet var i gang med en anden sang, og Ashlee havde ikke engang mikrofonen ved munden! Hun forsøgte at dække over uheldet med en meget mærkelig dans, men forsvandt ret hurtigt fra scenen. Det forstår vi godt!

Såååå flov var Ashlee efterfølgende!

Mika i frit fald
Sukkersøde Mika bød japanerne på noget af et show, da han gav koncert i Tokyo for et par år siden. Mika er ikke kendt for at tage den med ro på scenen og denne aften var ingen undtagelse. Faktisk var han i så godt humør, at han prøvede at hoppe op og stille sig på trommesættet. Ikke nogen særlig god idé! Mika mistede selvfølgelig balancen og rev både trommesæt og trommeslager med sig i faldet! Ingen kom til skade i ulykken, bortset fra publikum, der lo så meget, at de fik ondt i maven... Haha!

Fergie tissede i bukserne
Uh, meget værre bliver det vist ikke! Black Eyed Peas-sangerinden Fergie stod på scenen i San Diego, da hun pludselig fik en tanke, vi alle får ind imellem: Jeg skal tisse, og jeg skal tisse NU! Desværre var Fergie midt i en sang, men professionel som hun er, fortsatte hun med at synge, samtidig med at hun tissede i bukserne. Det havde ikke været nogen katastrofe, hvis ikke det lige var fordi hun havde lyse busker på - OG der stod en fotograf blandt publikum og tog billeder af det.

- Det var det pinligste øjeblik i mit liv, sagde Fergie efter koncerten. Og det kan vi nu godt give hende ret i!

Britneys tampon-traume
Det er aldrig sjovt at have mens. Men i det mindste slipper vi da for at stå på en scene i bittesmå kostumer, mens vi har det! Stakkels Britney Spears sad på hug og sang under en koncert i USA, og minsandten om ikke tamponsnoren hang og dinglende ude i siden af de meget små trusser, hun havde på... Selvfølgelig stod der en fotograf lige neden for og optog det hele på video! Uh, hvor pinligt!

Hvilken af disse brølere syntes du var værst?

Se mere om samme emne
21 Kommenter
Ååårgh Britney!!! Det var godt nok pinligt!!!O-:
Rihanna og Britney!
Britney, Fergie og Rihanna
Britney og Fergie
Hahahah!! Det er pinligt men sjovt må jeg indrømme!:)
det må være Fergie og Britney
ej hvor pinligt
fergie's var mes pinlig;)!
meget pinlig for rihanna men også meget synd
Rihanna, Britney og fergie's... pinligt! De andre var også pinlige!
Rihanna Fergie og Britney! Pinligt.....
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk