Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Nicoline-Simone og Jean Michel har forladt X Facto
Nicoline-Simone og Jean Michel har forladt X Factor

Nicoline-Simone og Jean Michel har forladt X Factor

X Factor slut for den sidste gruppe!

DR må i dag med beklagelse fortælle, at Jean Michel har valgt at trække sig fra duoen med Nicoline Simone af personlige årsager.

Reglerne i X Factor-formatet foreskriver, at hvis en deltager trækker sig fra en gruppe, er hele gruppen ude. Og dermed er Thomas Blachmans sidste gruppe ude af dette års X Factor.

Jean Michel udtaler:

"Jeg har valgt at trække mig fra programmet af private årsager. Det har været en meget vanskelig beslutning at træffe, men jeg er helt afklaret med, at jeg har truffet det rigtige valg. Det er helt og holdent min egen beslutning, og den har intet at gøre med hverken Nicoline Simone, Thomas Blachman eller andre personer på X Factor-produktionen. Jeg ved, at det vil virke voldsomt, at jeg forlader programmet, men for mig har der ikke været andre muligheder".

Selvom Jean Michel har valgt at trække sig, ser han dog også tilbage på X Factor som en oplevelse med positive elementer:

"Jeg vil gerne understrege, at X Factor på trods af min pludselige exit har været en fantastisk stor og dejlig oplevelse på mange måder. Jeg vil gerne takke Nicoline Simone for nogle fantastiske stunder på scenen. Det har været skønt at lære hende at kende. Jeg holder meget af hende, og jeg er ikke i tvivl om, at hun nok skal komme videre med sin karriere. Det har været enormt dejligt med den utrolige opbakning både fra produktionen bag programmet og fra de mange seere, der har stemt på os og bakket op om os hele vejen igennem. Og sidst men ikke mindst er jeg vanvittig taknemmelig for samarbejdet med Thomas Blachman. Jeg har nydt samarbejdet med ham rigtig meget, og der findes ikke nogen, der er mere dedikeret til musikken end ham. Det har været en gave at have haft ham som mentor".

Nicoline Simone udtaler:

"Jeg tager hatten af for, at Jean Michel er så stærk, at han kan tage sådan en svær beslutning. Jeg er selvfølgelig ked af, at vi ikke kan være med i X Factor længere. Men jeg respekterer hans valg, og vi er lige gode venner af den grund. Jeg vil gerne sige tak til Thomas Blachman for et godt samarbejde og for at have fået os så langt i konkurrencen. Det har været inspirerende at arbejde med ham og lære ham at kende, og jeg havde selvfølgelig glædet mig til at arbejde mere med ham".


I DR er der fuld opbakning til Jean Michels beslutning. Underholdningschef Jan Lagermand Lundme udtaler:

"Det er et tab for programmet og for seerne, men for DR er det langt vigtigere, at vores deltagere har det godt og får truffet de beslutninger, der er bedst for dem. Derfor støtter vi Jean Michel i hans beslutning. Vi vil gøre alt for, at både Jean Michel og Nicoline Simone føler, at de får en positiv udgang på programmet, og vi har de bedste folk til at støtte og hjælpe dem på alle tænkelige måder i den kommende tid. Samtidig vil jeg også understrege, at DR er glade for det arbejde, som Thomas Blachman har lavet med sine tre grupper, ikke mindst Nicoline Simone og Jean Michel. Han har gjort et vildt flot og dedikeret arbejde for at bringe musikken i centrum og få sine grupper til at blomstre til gavn for os alle. Og det faktum, at Jean Michel har valgt at gå ud af programmet, har intet med Thomas Blachmans indsats som dommer og mentor at gøre. Han er helt uforskyldt i den sag".

Med Nicoline Simone og Jean Michel ude af X Factor er der fire finalister tilbage i konkurrencen. Det er blevet besluttet, at ingen af de tilbageværende fire finalister stemmes ud i aftenens udsendelse. Til gengæld tæller alle sms-stemmer med og lægges sammen med stemmerne fra semifinalen på næste fredag. Først herefter ved vi, hvilke tre finalister der skal optræde til finalen i Boxen i Herning den 23. marts.

Se mere om samme emne
7 Kommenter
ps.hun haved en mega god stemme men jeg hæpper på Ida
jeg synes det er synt for Nigoline simone at hun også skulle ryge ud 3
Ja nemlig Love_Gaga! Der sker de mærkeligste ting i dette års X-Factor!!!!
DET ER JO SINDSYGT! Der sker så mange ting i X factor, som aldrig før er sket! Det er drama factor! :-O
De var så gode!!!! Hvorfor?!
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk