Annonce
Annonce
Nik & Jay, nik jay Nik & Jay, nik jay

Nik og Jays værste dates

Nik og Jay fortsætter succesen - men ikke altid hos pigerne.

Anmelderne er enige, Nik og Jay leverede et super show, til sommerens grønne koncerter.
Nik & Jay har glædet sig til igen at tage på tour med Grøn Koncert.

Det er tredje gang, vi spiller på Grøn Koncert, så i år bliver det tre gange så fedt vi er blevet skide voksne, siger duoen.

De to charmetrolde er oprindeligt fra forstæderne, hvor det musikalske eventyr startede for år tilbage. Siden dengang er det gået jævnt stærkt for Nik og Jay, der efterhånden har solgt 400.000 album i Danmark. Men det er ikke altid drengene fra Værløse imponerer det modsatte køn.

De ellers så cool drenge Nik og Jay fortæller Woman, om deres værste date nogensinde.

- Min var med en pige, som blev ved med at misforstå alt hvad jeg sagde. Hvis jeg sagde: 'du er velkommen til at blive, men hvis du hellere vil hjem, er det fint' så skreg hun: 'Siger du at jeg skal gå?', siger Jannick Brandt Thomsen, nok bedre kendt som Jay.

Det lykkedes aldrig rigtig for Jay at formilde den sure pige.

- Selv om det gik bedre, som aftenen skred frem, talte vi stadig forbi hinanden, og det endte med, at hun gik i vrede, fortæller han.

Den anden del af duoen Niclas Genckel Petersen, havde også problemer med kommunikationen, på hans værste date.

- Det var med en kvinde, jeg overhovedet ikke kunne tale med. Jeg tog hende med i Magasin, gav hende en is og tog hjem og knaldede hende, hvorefter jeg kørte hende hjem. Vi sagde ikke et ord sammen - det var virkelig en mærkelig date, siger Niclas til Woman.

De to drenge er helt enige om, hvad der er den vigtigste kvalitet ved en pige - det er at hun giver modspil og ikke er en 'nikkedukke'.

Så ved vi det piger...

8 Kommenter
Stakkels drenge...

Hvis det var mig havde de dages været meget bedre... (Man må jo lige blære sig lidt engang i mellem) xD

Ej det var for sjovt!!! Det ved jeg ikke om de ville være. Men jeg tror ikke jeg ville misforstå Jaympå den søde måde han sagde det på... Han gav hende jo sødt muligheden for at blive eller gå.
Kan ikke vente at jeg skal se jer til grøn koncert!!!:)
I LOVE Y især JAY har har faktisk en gang givet mig en fødslsdags gave. og så jer sidste år til grønkoncert********333333
Jeg skal til grøn koncert!!!
Elsker nick og Jay!!!
Håber jeg kommer til grøn koncert!
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk