Annonce
Annonce
Olivia TV spot er optaget i Pumpehuset i København! Olivia TV spot er optaget i Pumpehuset i København!

Nu er den her!

Se Olivia's helt nye reklamefilm her!

Olivia's nye TV spot
Endelig er Olivias nye TV spot færdigt og vi er stolte over at kunne vise det for jer her på siden. Tusind tak til alle jer, der har været med til at skabe spottet, vi håber, I kan lide det. TV spottet kan ses i en kort version på 25 sek. og lidt længere version på 45 sek. Spottet vil blive vist på forskellige TV kanaler fra uge 42 og vil også blive vist igennem hele 2012, hvor det også vises i Nordisk films biografer.

Historien
En ung sangstjerne holder fed koncert med band og dansere. Publikum er ellevilde og hun er super glad. Backstage følger hendes bedste veninde koncerten og hun hujer og klapper stolt af veninden. På vej til omklædningsrummet får hun gaver af fans og skriver autografer. I omklædningsrummet får hun lige skriftet lidt tøj og rettet make-uppen og veninden sørger for, at hendes taske er pakket. Uden for venter crowden på hende og de går helt amok, da de ser hende komme ud. Hun går med sin bedste veninde ned af trappen og kaster sit tørklæde ud til fansne. Hun sætter sig ind i bilen og tager sit favoritblad OLIVIA frem. Bilen sætter i gang og hun kan læne sig tilbage og nyde bladet.

Kom igen i næste uge, hvor vi vil lancere en Behind-the Scenes-film, hvor I kan se optagelser fra den spændende dag. Filmen vil udover videoklip også indeholde billeder og interviews med de piger som var med i Olivia's TV spot! I kan godt begynde at glæde jer:-)

Olivia TV spot


Kom med bag scenerne på Olivia's reklamefilm.

Hvad synes I om Olivia's nye reklamefilm?

Se mere om samme emne
33 Kommenter
jo det er hende fra mgp men nice
Nice nok!?(:
ahhhhhh man kunne se mig !!!!! den der reklamefilm vil jeg gemme for EVIGT EVIGT høre i mig EVIGT ahahahhaha,..............
Super cool!!':I
sååå god!! elsker den og stolt af at følge med i olivia i forevejen :D
for vi piger her inde er sejest for vi behøver ikke en reklame fo at se, et godt blad for os!! :D
Mega god :-D =D ;-D
Nice Reklame..!!
den er mega god!!!!!!
Cool!!
Jeg vil ønske jeg kunne være med :)
var med i den!!!
elsker olivia
fed vidio 3
Super fed raklammefilm??!!'
er det ikke hénde fra mgp
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk