Annonce
Annonce
  • Violetta!.

Nu kommer Violetta endelig til Danmark!

Skal du se Disneys kæmpe successerie?

Mandag den 14. oktober klokken 16.00 er der premiere på den danske Disney Channel for den super populære tv-serie Violetta. Serien har allerede haft meget succes i mange lande, og den har ligget nummer et på lister over hele verden.

Serien handler om teenageren Violetta, der flytter tilbage til Argentina efter en lang tid i Europa. Vel tilbage i sit hjemland ansøger hun om at starte på Studio 21, der er en cool sang- og danseskole. Problemet er bare, at hun gør det uden sin fars viden., og det gør, at Violetta må lyve. Men sang og dans er, hvad Violetta brænder for, og udover skolen er det drenge og venner, som tager meget af hendes tid. Man kan let genkende sig selv i serien, og det er en af grundene til, at den er blevet så populær! Hvis du kunne lide Camp Rock og Hannah Montana, så kommer du til at elske Violetta.

I vores billedgalleri kan du også se nogle billeder fra serien og et lille venskabstræ, så du kan få styr på, hvordan nogle af figurerne hænger sammen. Tryk på tallene under billederne for at bladre i galleriet.

Se mere om samme emne
15 Kommenter
OMG den serie er så falsk. Girls! Det der kommer aldrig til at ske!!
Elsker Violetta
Jeg elsker Violetta. Og Martina er rigtig smuk:)
Jeg ELSKER bare Violetta
nåde ikke at se den men den lyder virklig

så ville gerne se den
Det er da ret fedt at den kommer, jeg ved godt at den er kommet ud, men jeg har ikke set den endnu øv bøv..!! :(
Jeg vil gerne se den:)
og filmen er fra spanien
Jeg har set den før da jeg var i Tyrkiet fordi der er den kommet for længe siden
Det er da nogle ret cool billeder fra filmen. Jeg glæder mig til at den kommer på Disney Channel, fordi jeg tror det bliver en af de bedste tv-serier der er på Disney Channel ;) Normalt ser jeg ikke særlig meget Disney Channel, fordi jeg kun har den kanal hos min far, men jeg vil faktisk gerne prøveog se Violetta, for jeg synes ikke det er alle deres tv-serier der er gode.

Dog with a blog, Held og lykke Charlie, Shake it up er nogle af de bedste der er indtil videre ;)
Annonce
20
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk