Annonce
Annonce
Nyt Olivia-blad: Alt om sociale medier

Nyt Olivia-blad: Alt om sociale medier

Så er det nyeste nummer af Olivia-bladet på gaden, og det er fyldt med masser af lækkert læsestof til dig! Du får oven i købet en fantastisk mascara med som gave.

Olivia eeeelsker Snapchat, Musical.ly, YouTube, Instagram og Facebook, og det véd vi, at I også gør, så derfor har vi valgt at dedikere dette nummer af bladet til de sociale medier. Vi har blandt andet listet de bedste fotoredigerings-apps, og så har vi tjekket de kendte, som er blevet opdaget på sociale medier. Derudover giver vi dig tips til, hvordan du kan friske din Instagram-profil op og blive en vaskeægte Insta-diva.

"Voice Junior" er i fuld gang på TV 2, og vi har mødt de tre coaches, Oh Land, Joey Moe og Wafande, samt de to værter, Mikkel Kryger og Stephania Potalivo til en snak om, hvad de mener om de sociale medier.

Vi giver dig også 20 ting, som du formentlig ikke vidste om Marcus og Martinus, og så får du selvfølgelig også en vildt fed plakat med drengene. De gæster for resten både Herning og København til februar næste år, og billetterne blev sat til salg i dag kl. 12.00. Den 17. november udgiver de norske gutter deres nyeste album, "Moments", og du kan læse et stort interview med vores yndlings-tvillingepar i det næste nummer af bladet, der er på gaden den 30. november.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk