Annonce
Annonce
Nyt Olivia-blad fyldt med power

Nyt Olivia-blad fyldt med power

Jubii! Det nye girl power-nummer af Olivia-bladet er på gaden i dag.

Girl power handler ikke bare om at have en sej attitude, men om at turde være sig selv og give sig selv masser af kærlighed og respekt. I det nyeste nummer af bladet guider vi dig til, hvordan du bliver bossen i dit eget liv, og hvordan du siger fra over for vennerne og lærer at sige nej. Du kan også få inspiration til, hvordan du kan lave de sejeste power-negle, og vi har samlet de hotteste power-celebs, der bruger deres fame og styrke til at påvirke verden. Sangerinden Ariana Grande fortæller om sine heltinder, og så giver vi dig seks girl power-hacks, så du kan få endnu mere girl power.

I bladet kan du også finde masser af tests, og du kan blandt andet se, om du kan sætte det rigtige Insta-billede sammen med den rigtige opdatering i vores store Marcus og Martinus-Insta-quiz. Du kan faktisk også teste, hvilket Instagram-filter du er.

Du får med garanti grineflip, når du læser Snapchat-stjernen Lakserytterens pinlige historier, der indebærer kokasser og ekskærester.

Med dette nummer får du en super lækker mascara med som gave, og så får du også et Soy Luna-blad med i købet. What’s not to like?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk