Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Nyt Olivia-blad på gaden: Det store venindenummer
Nyt Olivia-blad på gaden: Det store venindenummer

Nyt Olivia-blad på gaden: Det store venindenummer

Er du klar til venindehygge?

Veninder er bare noget af det bedste, og det er umuligt at leve uden dem. De kender dig bedre end de fleste og følger dig i medgang og modgang. I det nyeste nummer af Olivia-bladet, der er på gaden nu, hylder vi venskaber og gode veninder. Du kan læse om vores favoritstjerner og deres bedste venner, og så kan du teste, om du og din BFF er som to dråber vand. Vi giver dig syv ting, som Little Mix har lært os om venskab, og så har vi testet seks måder at få nye venner på.

Der er masser af interviews med dine yndlingscelebs i det nye blad! Vi har blandt andet talt med Disney Channel-stjernen Olivia Holt om kærlighed, karriere og ketchup. De søde danske youtubere Isabel Rigenstrup og Julia Sofia fortæller om skønhed og makeup, og så får du deres bedste skønhedstips.

I det nyeste nummer af bladet kan du teste din viden om Marcus og Martinus og finde ud af, om du er en vaskeægte M&M-ekspert. Du får selvfølgelig også masser af fede plakater med bladet – blandt andet en flot plakat med de norske gutter - lige til at hænge op på værelset!

Skal du ikke bare have det nye blad?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk