Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Nyt Olivia-blad på gaden: Få den bedste sommerferie
Nyt Olivia-blad på gaden: Få den bedste sommerferie

Nyt Olivia-blad på gaden: Få den bedste sommerferie

Kom i sommerstemning med det nyeste nummer af Olivia-bladet.

Glæder du dig også til sommerferien? Så skynd dig at få fingrene i Olivias store sommerferie-nummer, der er på gaden i dag. Det er lige til at tage med på ferie, på stranden eller ud i haven.

Du kan få inspiration til din sommerstil fra tre stilsikre celebs, nemlig Gigi Hadid, Selena Gomez og Dove Cameron, og så har vi fundet 12 sommeraccessories til under 200 kr. til dig.  

De søde danske youtubere Louise Madsen og Simone Wulff fortæller om deres bedste sommerferieoplevelser, og så kommer de med tips til, hvor du får den lækreste is. Du kan også læse et interview med den hotte sanger Austin Mahone, som giver dig sine tre sommer-musts.

I bladet finder du masser af sjove tests, og du kan blandt finde ud af, om du er Marcus eller Martinus. Olivia har mødt de søde norske tvillinger, der fortæller, at alle deres sange handler om kærlighed, og så får du selvfølgelig også en vildt fed plakat med drengene – lige til at hænge op på værelset.

Med dette nummer får du to super flotte øjenskygger med som gave. Voila – så er du klar til sommerfest!

Skal du ikke bare have det nye blad? Det kan købes i kiosker og supermarkeder landet over.

Psst… Drømmer du om at blive model? Olivia søger deltagere til Olivia TopModel 2017, og du kan være med i vores sommerkonkurrence ved at sende et billede ind af dig selv. Tjek denne artikel ud, hvis du godt kunne tænke dig at melde dig til.  

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk