Annonce
Annonce
Nyt Olivia-blad på gaden: Skønhedsspeciel

Nyt Olivia-blad på gaden: Skønhedsspeciel

I dag er det nyeste nummer af Olivia-bladet på gaden, og det er propfyldt med masser af lækkert læsestof til dig! Og så får du oven i købet en vildt flot lipgloss med som gave.

Skønhed er det helt store tema i bladet, hvor du får stjernernes bedste skønhedstips. Du kan teste, hvilken sminkestil du har, og så har vi fundet de skøreste skønhedstrends frem til dig. Vi guider dig også til, hvordan du kan lære at elske dig selv.

I bladet kan du læse et stort interview med Lisa og Lena, der har taget hele verden med storm. De super seje tvillinger fra Tyskland er kæmpe store musical.ly-stjerner, og så har de over 11 millioner følgere på Instagram. Wauw – de er jo mega cool!
Vi giver dig også Selena Gomez’ favoritter, og så har vi mødt hotte Isac Elliot til en omgang ”Jeg har aldrig”.

Denne gang finder du hele to Marcus og Martinus-plakater i bladet, og de er lige til at hænge op på værelset. Du kan også læse 13-årige Elins historie om, at hun har et crush på Martinus Gunnarsan, der er den ene halvdel af den charmerende tvillingeduo. Han får Elins hjerte til at slå et ekstra slag, hvilket vi virkelig godt kan forstå!

Der er selvfølgelig meget mere at komme efter i det nyeste nummer af bladet, der fås i kiosker og supermarkeder landet over.

Skal du ikke bare have det nye blad?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk