Annonce
Annonce
Nyt Olivia-blad på gaden!

Nyt Olivia-blad på gaden!

Sammen med det nye Olivia får du en lækker lipgloss og en masse andre cool ting...

Hvor er det altså bare trist, at det er ved at blive efterår. Sommeren er slut, og det er ved at blive koldere i vejret, og efterårstøjet skal findes frem. Desværre betyder det også, at de skønne drenge gemmer sig væk under store jakker, men så er det heldigvis godt, at du i dette nummer bliver præsenteret for de allerlækreste. Vores store tema handler nemlig denne gang om drenge, og du kan bl.a. se en masse billeder af de hotteste drenge lige nu, teste hvor vild du er med drenge, og så afsløres det, hvordan drenge tænker.

En af de lækreste af alle drenge er Justin Bieber, som der selvfølgelig også er blevet plads til denne gang, og han har været på ferie med Selena Gomez, og du kan se en række fantastiske billeder af de to. Du kan også glæde dig til et stort interview med Beyoncé og en kæmpe artikel om Zac Efron, der virkelig har udviklet sig fra at være en sportsnørd på high school til at blive en rigtig tjekket og cool dreng.

Vores plakater er denne gang med Katy Perry, Bruno Mars, Willow Smith, Ke$ha og Jennifer Lopez, og det er altså allerflottest, når de hænger på en af væggene på dit helt eget værelse.

9 Kommenter
Olivia: Vil i ikke sætte en poster ind med Justin's nye hår i det næste..!? Pliiz, har ikke så mange med det nye! 3
er selena og justin kærster :)
Jeeg kan ikke finde det! ;-/
Jeg Skal Så meget Have Det !
SÅDAN :D endelig en plakat med Bruno Mars! :) SKAL bare ha' det blad imorgen.. :D
Jeg kunne endelig ogs' godt tænke mig og vide mere om N&J. :-D
-Jaa! Jeg har læst det suuuper godt! 3
Jeg fik det i forgårs! :D Jeg elsker det blad især det med at der er masser billeder af drenge ;) men næste gang må det gerne være nogle lækre drenge som Nik og Jay 333 ;)
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk