Annonce
Annonce
Nyt Olivia på gaden!

Nyt Olivia på gaden!

Katy Perry, Shia LaBeouf, Sarah, Justin Bieber og meget mere...

Det er lidt trist, at sommerferien er ved at være slut for denne gang, men samtidig er det skønt, at vi igen kan komme i skole og se alle vores venner. Og venner er jo noget af det bedste i hele verden, og det er det, vores store tema handler om denne gang. Du bliver inviteret på en test, hvor du kan se, om du er en god ven, og så får du en masse tips til, hvad du kan lave sammen med dine venner. Du kan også se, hvem de kendte er venner med, og husk så på, at venskaber er noget, man hele tiden skal pleje, og man skal huske at fortælle hinanden, at man godt kan lide hinanden.

Katy Perry slog for vildt igennem for et par år siden, og siden er hun bare blevet ved med at blive mere og mere kendt. Denne gang kan du læse en stor artikel om hende og få alt at vide om den amerikanske sangerinde. Du kan også hygge dig med et stort interview med Shia LaBeouf og Sarah fra X-Factor, foruden du kan teste dig selv og finde ud af, om du er god til at flirte.

Husk også at hænge de varme sommerplakater op på dit værelse. De er denne gang med Justin Bieber, Miley Cyrus, Zac Efron, Cody Simpson og stjernerne fra den seneste ”Harry Potter”-film.

10 Kommenter
Juhuu! Justin Bieber3 Jeg har bladet!
har den allerede i forvejen :D har 2 - 3 af den :P3
det er helt vildt godt
Fik det i Lørdags... KANON GODE PLAKATER I DEN HER MÅNED! :D :D :D :D :D :D
ok hvad koster det
er det der men ørerang i så har jeg os
Har det fik det i fredags med posten det er vildt godt
Jeg har det. (-:
- Men, det i har skrevet det er også det der står i "Kære læser". :)
jaer!!!
bieber plakat elsker det;-)
Jaaaa! Justin plakat, har bladet ;-) Andre dér har deet?
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk