Annonce
Annonce
Nyt Olivia på gaden med 2 lækre lipgloss

Nyt Olivia på gaden med 2 lækre lipgloss

Du får også masser af Demi Lovato, Liam Payne, Justin-plakat og masser af skønhed. Har DU fået det nye Olivia?

Vi kan godt allerede nu afsløre, at det bliver et meget smukt efterår, vi netop er trådt ind i, og med det nye Olivia i hånden får du en masse tips til, hvordan du kan gøre dit liv endnu skønnere. Du får et kig ind i Taylor Swifts skønhedsunivers, bliver tippet om sjov træning, får tips til den perfekte hud og ikke mindst resultatet af, hvilke produkter til sminketasken der er de bedste.

Demi Lovato er en af Hollywoods sejeste tøser, der bestemt ikke har haft det let, men som nu er tilbage i topform med nyt album og en meget positiv attitude til tilværelsen. Liam Payne bliver tit overset i One Direction, og det er synd, for han er super dejlig, og denne gang kan du få meget mere at vide om 1D’s outsider.

Plakaterne er denne gang med Justin Bieber, Louis Tomlinson, Union J, Taylor Lautner og Lucy Hale, og hvis bare du ikke kan få nok af Justin, så kan du også glæde dig til to sider fyldt med billeder af, hvad han har lavet hele sommeren. Vi kan kun sige, at du skal passe på mundvandet, for det bliver mega hot.

Sammen med det nye nummer af Olivia får du 2 lækre lipgloss!

Se mere om samme emne
8 Kommenter
Vildt god! Elsker de to lipgloss! Hvornår kommer det andet?
jeg synes det er de samme kendte man helle tiden læser om i olivia baldene, det bliv lidt kedeligt at læse om de samme personer helle tiden :P
Jeg har det og det er VILDT godt!! I skal alle købe det hvis i spørger mig
Håber jeg for det
fedt køber det SNART!!!!!<3
har bladet elsker bare at det handler om Demi Lovato<3<3<3<3<3
Det er et rigtigt fedt blad! ;)
Annonce
6
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk