Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Nyt Olivia på gaden med alt om 2012 og søde ørerin
Nyt Olivia på gaden med alt om 2012 og søde øreringe!

Nyt Olivia på gaden med alt om 2012 og søde øreringe!

Justin Bieber, Maroon 5, Bella Thorne, Taylor Lautner og meget mere i det nye Olivia...

Det er ikke mere end en lille måned siden, at vi havde juleferie, og nu er der kun nogle få uger, til vi igen kan holde fri og hygge os med en uges vinterferie. I dette nummer af Olivia kigger vi dog endnu længere frem, for du får denne gang styr på alle de cool ting, som sker i 2012, og der venter dig en masse sjove oplevelser. Olivia fortæller dig blandt andet om de hotteste nye hunks, vi spotter trends, du bliver guidet gennem årets fedeste film, og så får du at vide, hvordan 2012 kan blive det bedste år i dit liv.

Hvis du er Justin Bieber-fan, så skal du tjekke de fire sider med den canadiske superstjerne, for her finder du ud af, hvad den søde dreng skal lave de næste måneder. Kom nu til Danmark Justin Bieber! Bella Thorne er ved at udvikle sig til en stor stjerne gennem sin rolle som CeCe Jones i ”Shake It Up”, og hende kan du læse et stort interview med denne gang.

Husk nu også at læse de pinlige historier og infoen om Maroon 5 eller hænge nogle af de flotte plakater op på væggen. De er denne gang med Justin Bieber, Taylor Lautner, Demi Lovato og Bill og Tom Kaulitz.

Sammen med det nye Olivia får du nogle søde øreringe!

Se mere om samme emne
7 Kommenter
Er der ikke plakater af one direction?
det vil jeg gerne have :)
[quote="hejsa12"]Kunne godt bruge noget mere Bruno Mars i Olivabladet. Istedet for at det altid er Justin Bieber... :). JA!!
Kunne godt bruge noget mere Bruno Mars i Olivabladet. Istedet for at det altid er Justin Bieber... :).
Har det. På et tidspunkt står derr noget på svensk, og øreringenen er fra det norske Olivia. Udover det er det et godt blad:D
WTF DET SKAL JEG HA!! JUSTIN BIEBER :O køber 6 af dem! :D
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk