Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Nyt Olivia på gaden med Justin, 1D, Little Mix og
Nyt Olivia på gaden med Justin, 1D, Little Mix og lækker sommertaske

Nyt Olivia på gaden med Justin, 1D, Little Mix og lækker sommertaske

Har du været nede og få det nye blad? Du får også masser af tips til de sjoveste steder på nettet!

Det er sommer, solen skinner, og der er ikke mere en nogle ganske få uger, til vi har sommerferie, men alligevel er der mange af os, som bruger rigtig mange timer foran computeren hver dag. Denne gang ser Olivia nærmere på de sjoveste hjemmesider, apps og steder på nette, hvor der er rigtig sjovt, og du kan blandt andet tjekke de kendtes hemmelige billeder og finde ud af, hvilken internettype du er.

Foråret har stået i de store koncerters tegn, og den største af dem alle gav Justin Bieber i Parken, og denne gang kan du læse meget mere om vores alle sammens dreng og få de seneste nyheder om ham. Debby Ryan slog for alvor igennem i tv-serien ”Jessie”, og hun bliver mere og mere populær, og hende kan du også få et stort interview med denne gang.

Vi har også nogle helt nye sider med i i form af modeduellen. Her ser vi nærmere på de store stjerner, som har valgt at tage næsten det samme tøj på, og Olivia vurderer, om det er den ene eller den anden, som klarer sig bedst. Vores plakater er denne gang med One Direction, Little Mix, Jonas Brothers, Cody Simpson og Justin Timberlake, og de skal selvfølgelig op at hænge på væggen. Tjek også vores negleskole, som kan hjælpe dig med at få de mest cool sommernegle.

Sammen med dette nummer af Olivia får du også en lækker sommertaske!

 

 

Se mere om samme emne
8 Kommenter
da jeg læste bladet odagedt jeg en fejl i bladet, på side 62 der hvor horoskoperne er, stod der til venstre Olivia ønsker Jennifer Lawrence tillykke med fødselsdagen den 26. juni! Men det var Arianna grande på billedt og der var ose lidt fakta om hende, det skulle havde Jennifor Lawrence i stedet for.
Jeg har fået det
Har fået det ❤👍🙈🙉😊❤
Skal bare have det blaaaad!!!!
Det skal jeg så meget have!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D
Skal også have det i dag 😊👍
Glæder mig til at det kommer!

Skal så meget have det...
Skal ned og købe det nu
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk