Annonce
Annonce

Nyt Olivia på gaden med lækker strandtaske!

Du får også sygt mange pinlige ting, interviews Miley og Big Time Rush, plakater med Harry Styles og Justin BIeber og MEGET MERE! Ret lækker synes du ik'?

Så er det nye Olivia kommet på gaden, og sammen med dette nummer får du også en rigtig cool strandtaske, som du kan bruge hele sommeren.

Det er sommer, det er sol, og det er snart ferie. Livet er skønt, og når vejret er fantastisk, og solen står højt på himlen, så kan det næsten ikke gå bedre. Eller det kan det faktisk godt. For med det nye Olivia i hånden kommer du nemlig helt tæt på dine idoler, foruden du også får dig et godt grin med nogle af de mest pinlige historier. Du kan høre om stjernernes allermest pinlige historier, se billeder af de pinligste stjerner, teste hvordan du håndterer pinlige ting og ikke mindst få en masse tips til, hvordan du overlever pinlige situationer.

Du kan også glæde dig til nogle rigtig sjove interviews. Miley Cyrus er snart aktuel i den nye film ”LOL”, og du kan læse et stort interview med hende denne gang, og du kan ligeledes komme helt tæt på Micky og Niel fra Puls, som endelig har fået deres store gennembrud. One Direction er formentlig det mest populære drengeband i verden lige nu, men Big Time Rush følger lige efter, og dem kan du lære endnu bedre at kende i dette nummer.

Vi har hele fem plakater med denne gang, og de er med Harry Styles, Justin Bieber, Miley Cyrus, Big Time Rush og Nicki Minaj. Du kan også vinde biografbilletter til ”LOL” og ”Ice Age 4” samt få en masse gode råd af de kendte til, hvordan du bedst overvinder din nervøsitet, så det betyder, at du både kan glæde dig til sjov og ballade hele sommeren.

Den cool strandtaske, som følger med det seneste nummer af Olivia

14 Kommenter
Øh..jer der har bladet, står der noget om det der med idoler? :-D
- og hvorfor man er fan af dem og sådan noget?
- Please svar tilbage, jeg vil vide det..:-D
Ahh Harry styles plakat FEDT!
[quote="signo"]fedt blad har købt det :)Hvor stor er tasken?
[quote="Aiza2000"]Hvor er Zayn Malik plakaten??:(Den har været der:)
Har dem alle sammen JUBIIII
fedt blad har købt det :)
Hvor er Zayn Malik plakaten??:(
Jeg håber, at der kommer mere Miley i fremtiden. =]
Jeg skal bare have det justin jeg kommer nu
jeg SKAL bare have det... ELSKER det!!!!!!!!!!
weeeeeeee købte det idag efter skole!!!! elsker det!! klart et af mine favoriter! ;)
Jeg skal ha det.. Især fordi at det er Miley der er på forsiden!!
Men også fordi at der er plakter af Harry og Justin :DD ;PP
Det må jeg bare have!!;)
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk