Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Nyt Olivia på gaden med lipgloss og neglesæt
Nyt Olivia på gaden med lipgloss og neglesæt

Nyt Olivia på gaden med lipgloss og neglesæt

Så er det med at få fat i det nye Olivia

Foråret er på vej, og så er det som om, at humøret stiger et par grader, og med dette nummer af Olivia bliver det hele meget sjovere. Denne gang er vores store tema nemlig fyldt med sjov og ballade, og du kan læse om de kendtes sjoveste minder, få en masse tips til, hvordan du gør livet sjovere, se sjove billeder af de kendte og ikke mindst teste, om du er god til at lave sjov.

Vanessa Hudgens blev superstjerne efter sin medvirken i ”High School Musical”-filmene, men de senere år har vi ikke hørt så meget til hende. Nu er hun dog igen klar til at føre sig frem på det hvide lærred, og denne gang kan du læse et stort interview med hende. Der er også blevet plads til en masse spørgsmål til One Direction, som er ved at udvikle sig til at blive et af forårets hotteste bands.

Der er mange fede plakater med denne gang, og de er med Selena Gomez, Katy Perry, Taylor Lautner, Cody Simpson og Corey Monteith. Husk at hænge vores plakater op på væggen og tjek også artiklen om verdens lækreste drenge, som vi godt kunne tænke os at komme på date med.

Sammen med dette numme af Olivia får du en lækker lipglos og cool neglesæt.

Se mere om samme emne
9 Kommenter
JEG ELSKER VANESSA!!!
jeg vil så garne have det
Det er et godt blad :)
fik det nogen dage før med posten godt blad
Er sq forvirret det er i Marielyst
[quote="mussien"]Har det men må ikke læse det før på fredag fordi vi skal køre tre timer i bil til Marielyst:-( ellers var det Marienlyst:-/
Jeg skal bare ha' det snart! (;'
Har det men må ikke læse det før på fredag fordi vi skal køre tre timer i bil til Marielyst:-(
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk