Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Nyt Olivia på gaden med Victoria, 1D, Justin og co
Nyt Olivia på gaden med Victoria, 1D, Justin og cool armbånd!

Nyt Olivia på gaden med Victoria, 1D, Justin og cool armbånd!

Har du fået fingre i det nye Olivia? Du kan også læse om Cher Lloyd og få skønne forårslæber!

Uanset om man er glad eller trist, så er det at lytte til musik noget af det bedste, man kan foretage sig, og Olivia kunne faktisk slet ikke forestille sig et liv uden musik. Derfor har vi denne gang fokus på de største musikalske stjerner, og du kan blandt andet tjekke de kendtes yndlingsmusik ud, teste, hvilken popstjerne du ligner mest, se de kendtes vildeste scenetøj og ikke mindst få klargjort, hvilken stjerne du godt kunne finde på at blive forelsket i.

One Direction er et af de største bands i verden lige nu, og det er ikke mere end et par uger siden, at de var i København og Herning, og i dette nummer af Olivia får du hele deres historie. Du kan også læse et stort interview med seje Victoria Justice, og så giver vi dig også en masse gode råd til skønne forårslæber.

Det kan ikke komme som en overraskelse, at Justin Bieber er på den ene af plakaterne og Zayn Malik fra One Direction på den anden, og derudover kan du også glæde dig til posters med Bruno Mars, Emily Van Camp og Austin Mahone. Der er også masser af pinlige historier, vittigheder og rigtig gode råd til, hvilke billige alternativer der findes til den dyre sminke, så det er bare med at få kigget alle 68 skinnende sider godt igennem.

Sammen med dette nummer af Olivia får du et cool armbånd!

 

Se mere om samme emne
9 Kommenter
Der er cool men kan der ikke komme plakater med niall louis
<h2 class="article-title">Nyt Olivia på gaden med Victoria, 1D, Justin og cool armbånd! (Som gik i stykker med det samme) :/</h2>
har bladet men mit armbånd var mere for småt end for stort
Har det fik det i søndags❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Vil vildt gerne have det

Men tror der er meeeeget lille chance for at jeg for det
Har bladet:) Mit armbånd er også for stort så det gik i stykker:(
overvejer at købe det
22-05-2013 14:41 (Kommentar redigeret: 22-05-2013 14:42) · Svar
Bladet er mega fedt, og armbåndet er totalt cooooll!! <3 - Bare lidt for stort, men så bruger jeg det da bare som en ankelkæde! xD
Jeg har ikke bladet, men overvejer at købe det ! !
Annonce
7
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk