Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Nyt Olivia på gaden nu med en sød venindehalskæde!
Nyt Olivia på gaden nu med en sød venindehalskæde!

Nyt Olivia på gaden nu med en sød venindehalskæde!

Fyldt med kærlighed, Selena Gomez, Justin Bieber og Zac Efron

Der er noget magisk over datoen den 14. februar. Indtil for få år siden var det ikke rigtig en dato, man tænkte over herhjemme, og valentinsdag var et amerikansk fænomen, som din mor og far formentlig ikke har fejret, da de var unge. Men der er der rigtig mange, som gør nu, og dette nummer af Olivia står da også i kærlighedens tegn, og du kan teste, hvilken dreng der passer bedst til dig, tjekke de ti tegn på, at du er forelsket, drømme om de hotteste kærester og få en masse tips til, hvordan du får fat i ham, du vil have.

Der er også blevet plads til nogle rigtig fede interviews, og du kan komme helt tæt på både Selena Gomez og Zac Efron, foruden der også bliver kigget nærmere på forårets skønhedstrends og hotteste mode.

Vores plakater er denne gang med Lady Gaga, Jessie J, One Direction, Nicki Minaj og Victoria Justice, og som altid gør de sig bedst på en væg. Husk også at få taget den store stjernequiz, som afslører, hvor meget du egentlig ved om alle de kendte.

Sammen med dette nummer af Olivia får du en sød venindehalskæde, som helt sikkert kommer til at se sød ud til dig.

Se mere om samme emne
6 Kommenter
Jeg så den nede i byen idag, skulle rigtigt købe den, men havde dsv ikke flere penge, havde brugt dëm alle sammen på tøj,men jeg køber den ihvertfald snart, så jeg kan hænge 1D plakaten på min værelse:-*
- 1D er så dejlige, elsker dëm så høøøøøjt!3
Er der Justin Bieber plakater med?
[quote="hejsa12"]Hm, ingen Bruno Mars igen :(.Hej! Vi kan glæde dig med, at der kommer et stort interview med ham i nummer 5, men det må du desværre vente nogle uger på at få endnu!
Hm, ingen Bruno Mars igen :(.
[quote="Thrille"]Det er ikke hjerteøreringe, det er en veninde halskæde.
I må ha' byttede rundt med det andet Olivia blad, der var nemlig hjerteøreinge med :-)Tak for det! Det er nu rettet! :-)
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk