Annonce
Annonce
Nyt Olivia på gaden

Nyt Olivia på gaden

Sammen med det nye Olivia får du nogle cool ringe!

Så er det endelig blevet sommerferie, og hvor er det bare skønt, at vi nu har en masse uger, hvor vi ikke behøver at tænke på skolen og lektier. I stedet skal vi selvfølgelig bruge tiden på en masse sjov og nyde det fantastiske vejr i haven eller på stranden, hvor vi også skal bade. Der er masser af tid til at have det sjovt i sommerferien, og med Olivia i hånden kan du læse sommerens sjoveste pinlige historier. Du kan bl.a. høre stjernerne fortælle om deres mest pinlige øjeblikke, se verdens mest pinlige billeder, og så kan du teste, hvordan du egentlig klarer pinlige situationer.

Der også rigtig mange interviews med denne gang, og Olivia sætter fokus på sommerens hotteste drenge og lister de allerlækreste. Hvem synes du er den dejligste? Du kan også læse alt om Alex Pettyfer, Victoria Justice, Gregg Sulkin og stjernerne fra ”Shake It Up”.

Selv om vi skal huske at være ude og nyde det gode vejr i sommerferien, så kan vi jo stadig godt tænke på, at vores værelser endnu flottere, og det kan gøre ved at hænge vores cool plakater op på væggen, og de er denne gang med Avril Lavigne, Britney Spears, Nick Jonas, Selena Gomez og Bella Thorne. Husk nu at nyde sommerferien.

5 Kommenter
Køber det i dag eller i morgen! :)
skal have det idag
Jeg har det der blad og det er mega godt har det selv!
Skal bare have det blad! :D Kan godt lide der er noget med Taylor Lautner, men han skulle bare have været forside billedet!
Total lækkert blad;)
især forsiden :O!!!! 3 den skal jeg bare have :*
Annonce
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk