Annonce
Annonce
Olivia + Breaking Dawn ude NU!

Olivia + Breaking Dawn ude NU!

Så er det nye Olivia udkommet + 52 tillæg med ALT om Breaking Dawn

Det er blevet rigtig koldt og vådt udenfor, og vi befinder os lige midt i efteråret, hvor det føles som om, at det er flere år siden, at det har været sommer. Heldigvis er der ikke så lang tid til jul, og de mørke vintermåneder kan nu også være skønne med masser af hjemmehygge. Sæt dig godt tilrette i sofaen med dynen over dig og en varm kop kakao, og hyg dig med dette nummer af Olivia, som er fyldt med alle de kendte, og så kan du teste, hvor vild du er med alle stjernerne.

Denne gang er Olivia større end nogensinde, for du får hele 52 sider ekstra proppet med alt om den nye ”Twilight”-film ”Breaking Dawn”. Der er masser at glæde dig til, og du kan være bedre forberedt end nogensinde før på premieren til november, hvor du selvfølgelig skal ind i biografmørket og se på lækre vampyrtænder og lodne varulve. Inde i selve bladet kan du få en masse at vide om Willow Smith og Joe Jonas, og de skulle så vidt vides ikke have vampyrblod i årene. Eller har de...?

Husk også at hænge vores fede plakater op på væggen. De er denne gang med Justin Bieber, Paramore, Taylor Swift og Selena Gomez. Er du til det store gys? Så skulle du tage at læse den spændende efterårsnovelle, som fylder nogle meget uhyggelige sider, og den er ikke for de sarte sjæle.

12 Kommenter
Jeg har vildt mange plakater oppe i mit værelse af twilight, min søster har også alle filmene( jeg har set dem alle), jeg er også igang med et fanbrev,og sengetøj, og har lavet en bog om Taylor LAUNTER. Jeg har også været med i en konkurrence hvor man har kunne komme til galla præmiere på Breaking dawn. Så jeg håber jeg vinder den konkurrence med de seje ting. Det ville bare fuldende mit værelse:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)-):-):-)-):-):-):-)..
elsker så maget twilight
I love it, så fantastik main, elsker det elsker det så meget ************************3
[quote="Simmi"]Heij, er der nogen der ved om de har sat prisen til Olivia-bladene op?(:
Det har de ikke, men pga. at der er 52 ekstra sider sætter de det lidt op fordi man får 2 blade i steden for 1 :) det er faktisk ret billigt!
har fået den! total lækre plakater af Taylor lautner!
nogle der ved hvad prisen er
Hvis der var mange plakter med Justin så ville jeg købe ************************0000000 af viser
Heij, er der nogen der ved om de har sat prisen til Olivia-bladene op?(:
DET ER DET BEDSTE BLAD NOGENSINDE! men hvis olivia ekstra var med nik og jay vil det være det bedste blad ever!!! ;)
Det er SÅ godt! Og så tænk at i gider lave 52 extra sider! ;D
DET ER ET MEGA NICE BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk