Annonce
Annonce
Olivia spørger: Hvad betyder julen for dig?

Olivia spørger: Hvad betyder julen for dig?

Julen er den hyggeligste tid på året, og vi glæder os især til juleaften. Olivia har spurgt fem læsere, hvad julen betyder for dem, og hvad deres bedste juleminde er.

1 2 3 4 5 Næste »


Sophia, 13 år

Hvad betyder julen for dig?
- Julen betyder meget for mig, da jeg synes, at december er den hyggeligste måned på hele året. Jeg skal bare være sammen med min familie og mine venner, og det er mega hyggeligt.

Hvilken julesang er din favorit?
- ”All I Want For Chrismas Is You” af Mariah Carey er virkelig bare min yndlings-julesang. Mariah synger så godt, og så er det en vildt sød sang, der altid får mig i julehumør.

Hvilke traditioner har din familie juleaften?
- I min familie hygger vi bare og spiser dejlig julemad. Hele familien ser altid ”Disneys Juleshow”, hvilket er så hyggeligt. Vi danser rundt om juletræet, mens vi synger forskellige julesange, og derefter løber vi rundt i hele huset. Det er vildt sjovt, da det er svært at følge med, og fordi vi kun synger sangene sådan halvt, eftersom vi ikke kan huske så meget af dem, ha, ha. Og ellers bruger vi bare resten af aftenen på gaver og masser af hygge.

Hvilken julemad kan du bedst lide?
- Jeg kan virkelig godt lide flæskesteg. Flæskesteg er bare noget, der skal spises juleaften, for ellers er det jo ikke en rigtig juleaften.

Hvad glæder du dig mest til juleaften?
- Jeg glæder mig allermest til at være sammen med min familie, da de betyder alverden for mig, men selvfølgelig glæder jeg mig også til gaverne.

Hvad er dit bedste juleminde?
- Mit bedste juleminde er dem alle. Jeg kan ikke komme på et tidspunkt, som har været bedre end de andre. 

1 2 3 4 5 Næste »
Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk