Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • Olivias julenummer på gaden nu: Stort interview med Marcus og Martinus
Olivias julenummer på gaden nu: Stort interview med Marcus og Martinus

Olivias julenummer på gaden nu: Stort interview med Marcus og Martinus

Få den bedste jul med det nyeste nummer af Olivia-bladet.

Duften af gran, nybagte pebernødder, Olivias julenummer og julesange, der bliver spillet i baggrunden. Vi elsker bare denne tid på året! I det nyeste nummer af Olivia-bladet hjælper vi dig med at komme i total julestemning, og så viser vi dig, hvordan du helt selv kan lave cool og brugbare julegaver.

Bladet er også spækket med dine yndlings-celebs. Musical.ly-stjernerne Lisa og Lena deler ud af deres absolutte julefavoritter, og så afslører de, hvad de ønsker sig allermest i julegave i år. Olivia har også mødt Dove Cameron og Cameron Boyce fra Disney Channel-filmen ”Descendants 2” og har talt med dem om livet som Disney Channel-stjerne, fremtiden og ikke mindst julegaver og den søde juletid.

Og så kan du læse et stort interview med Marcus og Martinus, som Olivia mødte i forbindelse med deres koncert i Jyske Bank Boxen i Herning den 2. september i år. Drengene fortæller blandt andet om deres nye album, ”Moments”, deres kommende Europa-turné og julen. Du kan også teste, om du har helt styr på tvillingernes Instagram-konto ved at se, om du kan parre den rigtige billedtekst med det rigtige billede i den store Insta-quiz med Marcus og Martinus. I bladet får du tilmed en vildt fed plakat med de søde norske gutter – lige til at hænge op på værelset! What’s not to like?

Skal du ikke bare have det nye blad?

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
25
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk