Annonce
Annonce
  • Hjem
  • Artikler
  • OMG! Kommer der en ”Pretty Little Liars”-film?
OMG! Kommer der en ”Pretty Little Liars”-film?

OMG! Kommer der en ”Pretty Little Liars”-film?

Så er det alligevel ikke helt slut endnu!

Hvis du er en vaskeægte ”Pretty Little Liars”-fan, og du er ked af, at serien snart er slut, så fortvivl ej! I et interview med det amerikanske magasin The Hollywood Reporter fortæller stjernerne fra hitserien, at det måske ikke er slut med ”Pretty Little Liars”. Shay Mitchell, Troian Bellisario og Sasha Pieterse er nemlig meget åbne over for at indspille en film om et par år.

”Rosewood lever videre – der er altid noget at komme efter,” siger Sasha. ”Vi elsker at arbejde sammen, og jeg tror, at vi ville gribe enhver mulighed for at være sammen, men det afhænger selvfølgelig af filmens historie,” understreger Troian og forstætter: ”Hvor forfærdeligt ville det ikke være, hvis vi ventede 10 år og udgav en film, hvor folk tænkte ”Øh, hvad var det?”. Vi vil have, at ”Pretty Little Liars” skal slutte på toppen.”

Vi er ellers ret sikre på, at seriens fans ville elske, hvis skuespillerne samledes igen for at indspille en film. Når alt kommer til alt, så er der vel en mulighed for en anden A, ikke?!

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk