Annonce
Annonce
 One Direction på sightseeing i København!

One Direction på sightseeing i København!

Kan du se dig selv i One Directions video?

I dag udkommer verdens største boybands tredje album ”Midnight Memories”. Herhjemme har de danske fans været med til at markere udgivelsen med One Direction-fanbusser og en hel dag i One Directions tegn med et dansk indslag, hvor drengene er på sightseeing i København.

One Direction har opnået verdensomspændende stjernestatus. Med over 35 millioner solgte plader, 22 millioner Facebook-fans og 16 millioner Twitter-følgere, står det endnu klarere, at der er tale om verdens største boyband med en fantastisk fankultur bag sig.

I lørdags afholdt bandet den internationale 1D-Day, hvor de sendte syv timers live transmittering med bandet i L.A. Knap tre timer inde i udsendelsen dukkede Danmark op på skærmen, hvilket Louis kommenterede med: "One of the best places in the world!"

Videoen var af One Direction-fanbussen, der kørte rundt mellem forskellige turistattraktioner i København. Blandt andet ved H.C. Andersen-statuen og Amalienborg dukkede papversioner af det populære boyband op til stor glæde for de piger, der var med på turen, og tilfældige forbipasserende.

Se videoen her: http://bcove.me/2muokz8h

1D-Day leder op til i dag, hvor One Direction udgiver deres tredje album "Midnight Memories", som drengene selv bekender, har åbnet en større kreativ rolle for dem. De fortæller historien om at turnere verden, at være væk fra hjemmet, forelskelse og den unikke og fantastiske mulighed, de har fået. "Dette album er en stor forandring for os," afslører Harry. "Vi har altid ønsket at skrive mere, og vi er spændte på at se, hvad folk synes om vores sange."

Se mere om samme emne
9 Kommenter
Har albummet på min telefon så jeg køber CD'en når den kommer på tilbud🐇
Min veninde er med i videoen :P
F*ck en fed video! (selvom jeg ikke selv var med) Håber jeg for albummet i julegave (som jeg tror jeg gør) og ellers køber jeg det selv lige efter jul!!!!! One Direction are so AMAZING!!!!!!!!!!!! :) Love you!
vi har fået pladen!
Jeg har Det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Og jeg ELSKER det bare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg får det når min mor kommer hjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glæder mig bare SYGT meget!!!!!
Annonce
4
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk