Annonce
Annonce
One Direction til Danmark IGEN!

One Direction til Danmark IGEN!

Skal du ind og se drengene til næste sommer?

Bandet har allerede annonceret den britiske, irske og sydamerikanske del af deres verdensomspændende stadion tour i 2014, og i dag kan One Direction offentliggøre en række europæiske datoer i juni og juli. Billetsalget starter lørdag 28. September kl. 09.00, og datoerne er der specielt en der er spænende for de danske directioners. 16. Juni 2014 gæster One Direction nemlig Parken i København.

Annonceringen af ​​disse nye tour datoer kommer efter offentliggørelsen af ​​One Direction’s ventede tredje studiealbum 'Midnight Memories', der udkommer 25.november.  'Midnight Memories' indeholder det senestekæmpehit - singlen 'Best Song Ever' – der blev tildelt Song of Summer ved MTV VMA i august. Sidste måned fik One Direction deres biograf debut med det massive hit, nemlig 3D koncert filmen 'One Direction:This Is Us ". Filmen har været en enorm succes, og har toppet biografernes salgslister verden over, og har indtjenthele $60 millioner på verdensplan.

Var du til deres koncert i Forum tidligere på året? Skal du se dem i Parken i år?

Se mere om samme emne
49 Kommenter
Fik billetter til begge!:-D
OMD Fik Biletter til den 16. Er bare så Lykkelig og spændt!!!♥
Nej desværre, jeg skal ikke ind at se dem, og det er bare det der er såååååå NEDERN!! Tuder lige nu!!! det er så nedern !! Mega irriterende.. Men jaa, tillykke til dem, der har fået billetter, håber at i får en fantastisk oplevelse, jer der skal med:D!! Men søger venner herinde, så ****** ansøg mig! vil virkelig have en god veninde herinde, jeg kan sige alt til!!<333
ja!!!! jeg skal den .16 og den 17 :))
Ja skal ind og se dem den 17! Glæder mig af **** til!!<3<3 Håber bare jeg kan se noget! Elsker dem!
jeg FIK billeter. jeg har dem og skal ind med to af mine venner fra min klasse
OMG!! Jeg skal også ind og se dem !!<33 Med min bedste veninde Matilde!!!!<3<3<3<3 Og vi skal stå omkring W :D
JEG SKAL IND OG SE DEM KUNNE SLET IKKE SIGE NOGET DA JEG FIK DET AF VIDE JEG GLÆDER MIG BARE SÅ MEGET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOOOOOOVE ONE DIRECTION
ARGHHHHH! Jeg har til d. 16! F*CK jeg er lykkelig! Skalside i et område med C
Undskyld jeg bander men **** hvor er jeg glad og jeg kan bare ikke vente!!!!!!!!!!!.
Jeg skal med! Jeg skal stå i område W! OMG! glæder mig helt vildt :D
OMD! Jeg skal med begge dage, begge koncerter, både mandag og tirsdag! Kan ikke fatte det! Mandag skal jeg sidde i område C14 og om tirsdagen skal jeg stå i område Z! OMD! Mandag sammen med 3 af mine veninder og tirsdag sammen med min mor! OMD!
Jeg skal ind og se dem!!! OMG!! Område X, so close! :D
Annonce
13
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk