Annonce
Annonce
Opskriften på det perfekte kærestebrev

Opskriften på det perfekte kærestebrev

Roser er røde, violer er blå...gab! Læs her hvad du i stedet skal skrive

Du synes, han er sød. Måske er du faktisk blevet lidt forelsket. Problemet er bare, at det er lidt svært at sige til ham. Så hvad nu? Du kunne jo sende ham et kærestebrev eller en sms…men hvad nu hvis han synes, det er dumt? Du skulle jo nødig skræmme ham bort.

Olivia har set nærmere på de gyldne regler for et perfekt kærestebrev.

1. Tænk over om du vil skrive brev eller sende sms

Et gammeldags papirbrev kan virke lidt mere fint og alvorligt end en sms. Hvis du er sikker på, at ham du skriver til kan lide dig, kan det være godt med et rigtigt brev. Er du usikker og bange for at blive såret, kan en sms virke meget mere uforpligtende og lettere at sende afsted.

Råd: Send en sms medmindre du ved, at han kan lide dig

2. Vær seriøs

Det er vigtigt, at din udkårne ved, at du mener det alvorligt. Hvis du afleverer et brev henne i skole med fem fnisende veninder i baggrunden, tør han ikke andet end at grine af det.

Råd: Sørg for at sende dit brev eller din sms, når han ikke er i nærheden af venner

3. Undgå læbestift-kys

Kærestebreve med kys på ser meget sødt ud i film og tegneserier... men i virkeligheden, så er det altså lidt for sukkersødt!

Råd: Hvis du skriver et rigtigt kærestebrev, så skriv det på helt almindeligt hvidt papir. Brug en kuvert, så han kan være sikker på, at han er den første, der åbner det.

4. Undgå spørgsmålet "skal vi være kærester"?

Hvis du spørger din udkårne, om I skal være kærester, er der stor risiko for, at han bliver bange. Måske kender han dig ikke godt nok, til at sige 'ja' med det samme. Giv ham chancen for at lære dig at kende.

Råd: Spørg i stedet om I skal lave noget sjovt sammen en af dagene. Gerne noget, du ved, han synes, er sjovt.

5. Stil spørgsmål

Det er altid smart at afslutte et brev eller en sms med et spørgsmål. På den måde er der større chance for, at han svarer.

Råd: Du kan også sende ham en sjov video på YouTube. Så sender han måske en anden tilbage til dig, og så er I allerede i gang….

Se mere om samme emne
4 Kommenter
men hvad skal man så skrive i brevet for har en jeg godt kan lide men han er ny hvad skal jeg gøre
hmm...jah det ville være gode råd hvis jeg vidste at han kunne lide mig med det ved jeg ikke og han har ingen mobil! og hvis jeg skriver at jeg kan lide ham så siger han sikkert ad og siger det til alle sine venner og så begynder drillerierne! med mindre at han godt kan lide mig for han er altid såååh sød ved mig!<33 men jeg ved det ikke
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk