Annonce
Annonce
Billedet er fra: Axonprofil.dk Billedet er fra: Axonprofil.dk

Organisér din skoletaske

Vi kan alle være lidt af nogle rodehoveder. Specielt når vi har så travlt med skole! Vi smider bare vores bøger og blyanter i tasken, når vi skal videre til en anden time. Men i det nye skoleår skal du have styr på dine ting! Se vores fine guide til at have mere styr på dine ting i det nye skoleår!

1 2 Næste »

Nu skal vi snart i skole igen. Det er August, og om ikke længe, skal vi tilbage til bøger og lærere. Din skoletaske har sikkert stået et sted i hjørnet eller været gemt ind i skabet. Men nu skal den altså ud igen, for sommerferien er snart ovre!

Det er vigtigt at have styr på sine ting, når man er i skole. Vi skal hurtigt kunne trække den rigtige bog op af tasken, eller kunne have adgang til penalhuset. Nogen gange tænker man ikke over, hvor meget der roder i tasken. Nogle har en fin, organiseret skoletaske, andre har en ligsom mig. Blyanter i bunden af tasken, læbepomader imellem bøgerne og kopiark der flyder rundt og bliver krøllede. Vi må have styr på det! 

I det kommende skoleår må vi altså få gjort noget ved vores roddede tasker. Vi må koncentrere os, og få styr på løjerne! Læs vores fine guide til at få mere styr på dine ting. Det kommende skoleår skal vi være organiserede og koncentrerede!

Lets go, girls! Få hevet din skoletaske ud af skabet, og lad os få organiseret din skoletaske!

Klik hen på næste side, for at se guiden.

1 2 Næste »
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk