Annonce
Annonce
Page Four udgiver ny single

Page Four udgiver ny single

Yay! Endelig er der ny musik fra drengene.

Der har været stille omkring Page Four, siden boybandet i december sidste år udgav sangen "Kommet For At Blive". Nu er de fire drenge endelig tilbage med den helt nye single "Flyve".

”Der er gået et halvt år, siden vi sidst har udgivet musik. Et halvt år lyder ikke af meget, men det er en evighed, når man er et boyband, der endnu ikke har mere end et par år på bagen,” fortæller Jonas Schwanenflügel Eilskov Jensen og fortsætter:

”Men det har været vigtigt for os at tage os god tid til at skrive "Flyve". Det er gået så stærkt, siden vi startede, og vi er fire, der hver især finder inspiration forskellige steder og af de forskellige steder, vi er i livet, og vi havde brug for at sætte os ned sammen og finde ind til vores fælles ståsted. Og det synes vi er lykkedes rigtigt godt med ”Flyve”!,” slår han fast. 

Pelle, Stefan, Jonas og Lauritz har også andre overraskelser i ærmet. På søndag lancerer de deres helt egen YouTube-kanal, og her vil de give sig i kast med at caste et femte medlem til gruppen. Wow, den havde vi ikke lige set komme!

”Page Four har været på den samme side i bogen længe nok. Nu er det på tide at bladre videre og udvide horisonten. Derfor er vi gået på jagt efter et femte medlem til vores kvartet, og den første, vi har haft gennem boyband-møllen for at teste, om han er lavet af det rigtige Page Four-stof, er Rasmus Kolbe - bedre kendt som Lakserytteren,” siger Lauritz Emil Christiansen og fortsætter:

”På nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke afsløre, om Rasmus bliver optaget i Page Four, men det kan man finde ud af, hvis man ser med på vores YouTube-kanal på søndag kl. 21.00, hvor vi udgiver vores første video på den nye kanal.”

Du kan desuden opleve Page Four i Lakserytterens Tabasco Show på søndag kl. 20.00.

Du kan høre sangen på din favorit-musiktjeneste lige her.

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk