Annonce
Annonce
Seje tøser, eller hvad? Seje tøser, eller hvad?

Pigerne fra Shake It Up

Synes du, at disse tøser er seje? Her kan du lære dem bedre at kende!

Disney Channel-serien ’Shake It Up’ er blevet en stor succes, og de to hovedrolleindehavere er ofte at se både på tv-skærmen og den røde løber. Vi giver dig lidt info om serien og de to seje tøser, Bella Thorne og Zendaya Coleman!

’Shake It Up’ havde premiere på Disney Channel i november 2010 og har siden da været en kæmpe succes! Serien handler om Cece Jones og Rocky Blue, der er dansere på et show i Chicago. Vi følger pigerne, deres familier og venner gennem hverdagen. I serien prøver pigerne at blive populære på skolen, hvilket ikke altid lykkes helt... Vi ser dem ofte danse, og dette er tydeligvis noget, de begge to er rigtig gode til!

Lidt om Bella Thorne
Bellas rigtige navn er Annabella Avery Thorne, men hun kalder sig bare Bella. Hun er 14 år og har allerede opnået en masse i sit liv. Bella er både skuespiller, danser, sanger og model! Selv om hun har været med i et hav af film, reklamer og tv-serier, er hun nok allermest kendt for sin rolle som Cece Jones i ’Shake It Up’.Lidt om Zendaya Coleman

Zendaya er ikke bare skuespiller og danser, men også sanger! Hun er mest kendt for sin rolle i ’Shake It Up’. Zendaya er 15 år og kommer fra Californien. Hun har danset i mange år og startede med at danse hiphop, allerede da hun var otte år. Hun har endda danset hula-hula dans! Man har også kunnet opleve Zendaya i Nickelodeon-serien iCarly.

Er du fan af ‘Shake It Up’?

Se mere om samme emne
19 Kommenter
missjulie
elsker serien men er Zendaya med i icarly
Nej, men hun har været med i en reklame om nogle iCarly ting med Stafanie Scott. :)

Her er et link til en af dem:

http://m.youtube.com/watch?v=yKh9JkvPhl4
Elsker Shake It Up, Zendaya og Bella SÅÅÅ MEGA MEGET!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

SIU er VERDENS bedste serie!<3<3 Zendaya er ALT!<3<3<3<3<3<3<3 Og elsker Bella!!<3<3<3

Zendaya, Bella og SIU 4ever & always!<3<3<3<3<3<3<3<3<3
jeg eeeeelsker bella, zenadaya, og shake it up!
Zswagger and Bellarina 4ever!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Love Zendaya and Bella <3 <3 <3
elsker dem, elsker dem, ELSKER DEM!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Jeg ELSKER Zendaya og Bella! <3
Mega Nice serie!! ;)
største fan er deres serie
Zendaya er den sejeste. xD Ej Bella er også okay, men jeg kan bedst lide Zendaya.
Kan meget godt lide deres intro sang ;)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ELSKER DEN SERIE
Kan godt lide hinde der med det røde hår hun er rigtig nice og cool!! det er hinde der den anden også,
Bella og Zendaya er 100% cool, og Serien med. men er ikke KÆMPE fan;)
elsker serien men er Zendaya med i icarly
Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk