Annonce
Annonce
Pixie Lott flytter hjemmefra Pixie Lott flytter hjemmefra

Pixie flytter hjemmefra

Pixie Lott har købt en grund til £ 400.000 i øst London, så hun kan bruge noget kvalitetstid sammen med sin nye kæreste.

Pixie Lott har købt en grund til £ 400.000 i øst London, så hun kan bruge noget kvalitetstid sammen med sin nye kæreste.

19-årige Pixie Lott, som ellers altid har delt værelse med sin søster, hjemme hos sine forældre, har købt en et-værelses lejlighed i en trendy del af øst London, så hun kan nyde lidt privatliv med sin nye kæreste Oliver Cohen.
En ven af 'Turn It up'-sangeren har fortalt, at Pixie har ventet på at kunne flytte hjemmefra i årevis, og nu når det går så godt sammen med Oliver, syntes hun det var det perfekte tidspunkt til at flytte på. Selvom hun ikke er flyttet ind endnu, er hun allerede ved at planlægge en housewarming-fest, og tænker allerede på alle de mange fester hun skal holde der. Det fortæller hun selvfølgelig ikke sin mor.

Se mere om samme emne
2 Kommenter
Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Miley Cyrus mor er et nervøst vrag når hendes datter kører. Hannah Montana-stjernen fik for nylig sit kørekort, men indrømmer at hendes mor, Leticia Finley, er bange for at sætte sig ind i bilen, når hendes datter er bag rattet.

  • Katy Perry og hendes meget kristne forældre er blevet

  • Sangerinden Rihanna var så glad for hendes nye voksfigur på Madame Tussauds, at hun med det samme 'tweetede' et billede af den.

Annonce
Annonce
Luk