Annonce
Annonce
SENESTE FRA OLIVIA:
Populær youtuber med i ”Vild med dans”

Populær youtuber med i ”Vild med dans”

Den 19-årige YouTube-stjerne Julia Sofia skal medvirke i dette års udgave af underholdningsprogrammet ”Vild med dans”, der bliver vist på TV 2.

Den søde youtuber Julia Sofia finder sine vildeste danse-moves frem til efteråret, hvor hun skal deltage i ”Vild med dans”. Hun fortæller til TV 2, at hun har glædet sig til at afsløre nyheden. ”Det er så rart, at det endelig er ude, for det er noget, jeg har glædet mig sindssygt meget til at kunne dele med folk,” siger Julia Sofia Aastrup. Den smukke stjerne har altid fulgt med i ”Vild med dans”, og hun har længe drømt om at give den gas på dansegulvet i programmet. Julia Sofia havde dog ikke i sin vildeste fantasi regnet med at få tilbuddet om at være med, men hun var ikke i tvivl om, at hun skulle takke ja. ”Det føles så rigtigt,” fortæller hun.

Dansemusen er dog nervøs for at glemme trinene. ”Jeg dør, hvis jeg glemmer trinene og pludselig skal freestyle,” siger hun og griner. Julia Sofia glæder sig til at give sine fans mulighed for at følge med i, hvad der sker bag kameraet i ”Vild med dans”. ”Jeg tror, det er noget helt andet, end hvad man ser i fjernsynet, og det glæder jeg mig til at vise lidt af til mine følgere,” siger youtuberen.

Kridt danseskoene til september, hvor ”Vild med dans” løber over skærmen på TV 2. Vi glæder os vildt meget til at se Julia Sofia fyre den af på dansegulvet!

Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Del
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce