Annonce
Annonce
Pottermore udgiver ny quiz

Pottermore udgiver ny quiz

Nu kan du tage endnu en test på Pottermore!

Først kom "The Sorting Hat Quiz", hvor du kunne finde ud af, hvilket kollegie du tilhørte, så kom der en test der afgjorde, hvilken tryllestav du skulle have og så kom "Ilvermorny testen". Nu er der kommet en ny. 

Vidste du, at du faktisk også kan tage en "Sorting har quiz" her på Olivanet.dk? Følg linket her: http://www.olivianet.dk/test-og-sjov/test/hvilket-kollegie-horer-du-til/

Pottermore har udgivet en ny test. Testen er endnu en personlighedstest, der dennne gang kan afgøre, hvilken patronus du har. Patronussen er et fiktionelt dyr fra Harry Potter, som man kan fremtrylle ved hjælp af sin tryllestav. I Harry Potter bøgerne står der, at fortryllelsen, Expecto Patronum, er meget svær at fremtrylle. Patronus fortryllelsen udvikler sig til det dyr, der passer bedst til dig og din personlighed. Den vil passe på dig, blandt andet beskytte dig fra dementors, og den kan sende beskeder videre til andre troldmænd for dig. Dette er selfølgelig kun i bøgerne, da vi jo desværre ikke er troldmænd og hekse. 

Linket til patronusquizzen: https://my.pottermore.com/patronus

Hvis du opretter en bruger på Pottermore, kan du både læse om Harry Potter bøgerne, om nye udgivelser og du kan tage tests. Opret en bruger på Pottermore, og kom i gang med at læse og quizze! 

Min patronus blev en "Vole", altså en form for mus. Hvad blev din?

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk